Natur & Friluftsliv

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

• BESØG ØRESUNDSAKVARIET

Kom helt tæt på dyrelivet i Øresund. På Øresundsakvariet kan I komme til at trykke hånd med en taskekrabbe eller tage med ud og fange dyr i Kronborgbugten. I kan også komme ud og snorkle eller komme på tur med vores 12 personers speedbåd.

• bænkebidder.jpeg

Bænkebideren - Krebsen med de 14 ben, der gik på land

Et forløb på et par timer, hvor børnene bliver inviteret til at være bænkebidere, og derigennem lærer noget om dyret og samtidig får udfordret motorik, begrebsverden, samarbejdsevne og nysgerrighed. Vi går også på jagt efter de rigtige bænkebidere og andet småkravl.

• Dyrenes Ambassadører

Mange børn kender mig fra tv-programmet Vilde Venner på DR, Ramasjang. Jeg har her på siden samlet et par af de overskrifter vi kan arbejde med. Se under mere info. Hvis du har andre ønsker, så brug mig som inspirationskilde og fagperson.

• ESRUM KLOSTER & MØLLEGÅRD

Esrum Kloster & Møllegård byder på skeletter, munke, giftplanter, Nordens dronning og spil om reformationen.

• Foraar egebaeksvang boeg.png.jpeg

Gribskovs naturvejleder

Gør naturen til en integreret del af skolernes undervisning og børnehavernes arbejde med de pædagogiske læreplaner. Naturvejlederen kan bruges til at tilrettelægge og gennemføre forløb med børn under åben himmel, der fagligt og pædagogisk drager nytte af fordelene ved naturens store klasseværelse.

• 11986479_408740989317431_600462045972849982_n.jpg

Mobil Grejbank

Mobil Grejbank hjælper dig med at bruge naturen til aktiviteter, læring og oplevelser. Vi hjælper skoler, institutioner og foreninger med at planlægge og udføre aktiviteter, samt udlåner udstyr til friluftsliv, leg og læring i uderummet.

Museum Nordsjælland

Hvordan var livet i Nordsjælland for 8000 år siden – eller for 80 år siden? Kom tæt på historikerne og arkæologernes arbejde med fortiden og få pirret nysgerrigheden, når du mærker flinteøksen i hånden, skriver med griffel, læser protokoller over børnearbejdere eller står med en slidt jødestjerne.

• NATURSTYRELSEN NORDSJÆLLAND

Skoven er et fantastisk sted med uendelige muligheder for at flytte undervisningen fra klasseværelset ud i naturen. Tag med Naturstyrelsen Nordsjælland ud i Fredensborgs skove og prøv et af vores spændende forløb. Find vej med GPS og kompas eller oplev, hvordan skoven vrimler med matematiske formler. Få pulsen op med motion i skoven.

• ny_stald6_190x380.jpg

Ridning og hestepleje

Lad børnene prøve en gratis time til hest, sammen med en dygtig rideinstruktør fra Gribskov Rideklub. Vi har hestene, sikkerhedsudstyret og kompetencerne til at give børnehavebørn (fra 3 år) og skoleelever en dejlig oplevelse, både på hesteryg og i stalden. Vi kan også tilrettelægge ridning for særlige børnegrupper, handicappede mv.