Kreativitet 15 tilbud

• rigid_opaque_blue_motor.jpg

Makerspace: Designdage for klasser og hold

Målrettet heldagsforløb med et tema eller et specifikt formål. Tilbuddet skræddersyes i samarbejde med lærere og pædagoger, hvor biblioteket stiller materialer og ekspertise i form af Makerspace-teamet til rådighed.

• 18nyapext5pmkjpg.jpg

Makerspace: Introduktion og workshop

Introduktion til 3d-printer teknologien, mulighederne og betydningen for samfundet. Eleverne introduceres til designsoftware og lærer de grundliggende værktøjer. Eleverne laver simple designs og dokumenterer processen - designs udprintes til alle elever.

• Skærmbillede 2015-10-19 kl. 22.23.13.png

Koncert med Gilleleje By- og Juniororkester

"En tur rundt i musikkens oprindelse med blanding af musikalsk oplevelse og fortælling" - Lyder det interessant? Så er vores tilbud lige noget for jer. Vi mener at kultur er for alle, og at det er mere interssant og tilgængeligt, når det bliver demonstreret af et levende orkester.

• Billede til skoletjenesten.jpg

Nivaagaards Malerisamling

Med udgangspunkt i vores faste samling og skiftende særudstillinger tilbyder vi differentieret undervisning og indfører børnene i billedanalyse og fortolkning. Børnene møder kunstens historie og oplever, hvor mange paralleller der kan drages til aktuelle og samtidige temaer.

Tilbud i anden kommune

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• thumb_2462_default_medium.jpeg

Bronzestøbning

Bronzestøbning, historie, kobber som råmateriale og teknik

• Froekys.jpg

Hjernens opfattelse af kunst

Hvorledes fungerer opfattelsen af synsindtryk i hjernen? Hvad har det med kunst at gøre? Hvorfor laver man kunst? Foredragsholderen kombinerer sine to uddannelser indenfor lægevidenskab og billedhuggeri til at forsøge, at give svar på alle disse spørgsmål

• Model ostevoks.jpg

Modellering

Forløb med modellering af et menneske i ostevoks. Man lærer om kroppens proportioner og hvordan materialet ostevoks kan bruges. Præsentation af forskellige stilarters behandling af mennesket som model.

• J. F. Willumsens Museum

J.F. Willumsens Museum tilbyder forskellige undervisningsforløb for dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser. Med afsæt i samlingen eller de skiftende særudstillinger skaber museet aldersdifferentieret undervisningstilbud, hvor kunsten formidles målrettet til børn og unge.

Tilbud i anden kommune

• Koncert med Musikskolens lærere - Alt, hvad musikken kan

En koncert for eleverne med Musikskolens lærere, som spænder over helt ny popmusik, ældre genrer og stilarter, i mange forskellige typer musik samt introduktion til instrumenterne.