• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

Tilbud i anden kommune

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• IMG_2091.png

Jagten på råstofferne – I din mobil

I læringsspillet ”Jagten på råstofferne” arbejder eleverne som mobilproducenter, der kæmper mod hinanden i kampen om at indtage miner med vigtige råstoffer, for ellers vil produktionen gå i stå.

• Hånd affald 230x230px.png

Kend dit affald i byen – Ram skraldespanden

Vidste du, at naturen er designet til at genbruge sit eget affald? I undervisningen lærer eleverne om nedbrydning i naturen. Naturen har fx nemt ved at nedbryde et æbleskrog, mens andre typer af affald kan ligge i naturen i op til 1 million år, før det forsvinder.

• Ren Skole 230x230px.png

Ren By Karavanen – Affaldsindsamling 2018 på din skole

Vær med til at gøre en forskel, og giv naturen en forårsrengøring. I uge 16 og 17 rykker Gentofte Affald og Genbrug ud med Ren By Karavanen på din skole.

• Skolen i virkeligheden.png

Sæt bank på skoleskemaet

Danske Bank tilbyder et 2 x 45 minutters undervisningsforløb for 7.-9. klasser, hvor vi sætter fokus på, hvad man som ung har brug for at vide, for at få mest ud af sine penge.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.