Uddannelse 10 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• maxresdefault.jpg

ET BESØG PÅ CAMPUS HELSINGØR

Kom på besøg hos EUD Business og EUX Business på Campus Helsingør. Her arbejder vi caseorienteret med eleverne om emner som salg og marketing, event og økonomi. Få et indtryk af hvad en dagligdag på erhvervsskolen indeholder, og bliv klogere på, hvad man kan bruge en EUD Business eller en EUX Business til.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

• tec talent.jpg

H.C. Ørsted Talent

H.C. Ørsted-talent er særlige undervisningsforløb på H.C. Ørsted Gymnasiet, der kan give interesserede elever i folkeskolens 8. - 10. klasse flere faglige udfordringer i naturvidenskabelige fag og matematik, end de normalt ville kunne få i fagene i deres klasse. Niveauet i undervisningen vil svare til det niveau, som elever på 1.g på H.C. Ørsted Gymnasiet møder.

• tec kloning.jpg

Naturvidenskab og dansk i hverdagen – kloning.

Kloning er genetisk kopiering af celler, dyr eller mennesker og piller ved selve forståelsen af, hvad det vil sige at være et menneske. En indsigt i genetik/bioteknologi/kloning beskrives ud fra 3 forskellige faglige optikker: Kemi, Biologi og Dansk.

• tec sodavand.jpg

Naturvidenskab og matematik i hverdagen - sodavand

Sodavand er for mange en daglig drik. Men, hvad den indeholder og betyder for kroppen er ikke indlysende for alle. Gennem forsøg og analyse af sodavand gøres biologi, fysik/kemi og matematik virkelighedsnært samtidig med, at der opnås en række delmål i fagene.

• tec biobrændsel.jpg

Naturvidenskab og samfundsfag i hverdagen - biobrændsel

Klimaforandringer aktualiserer behovet for en bæredygtig energiproduktion. Biobrændsel er CO2-neutral. Gennem forsøg og analyse af biobrændsel opnås en række delmål i fagene biologi, fysik/kemi og samfundsfag.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.

• tec raket.jpg

Raketvidenskab

At bygge en raket er ikke raketvidenskab. Men, samtidig med bygning af en raket opnås viden og indsigt i eksperimentel undervisning og fysiske metoder og modeller. Forløbet giver også eleverne mulighed for at møde den undervisningsform, som praktiseres på H.C. Ørsted Gymnasiet.

• LOGO.jpg

UU-vejledning

UU-Øresund er Ungdommens Uddannelsesvejledning for Fredensborg og Helsingør Kommuner. Vi vejleder unge fra grundskolens 7. klasse til 29 år i overgangen til en ungdomsuddannelse.