Motion & Bevægelse 46 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• Akrobatik og nycirkus

Oplev den spændende verden af akrobatik og nycirkus. Med alt fra par-akrobatik til jonglering og trapez-tricks vil akrobatik og nycirkus være med til ikke bare at styrke kroppen og kreativiteten.

• towers.jpg

Amerikansk fodbold

Copenhagen Towers tilbyder forløb i amerikansk fodbold, flag football, cross fit og fysisk træning i idrætsundervisningen. Forløbene kan også kombineres med engelsk og samfundsfag og derved give indblik i amerikansk kultur.

Tilbud i anden kommune

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• SFO Basket.JPG

Basketball i skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

• Skærmbillede 2017-11-05 kl. 22.19.09.png

Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler. Vi ønsker at være medudvikler af børns naturidentitet og naturforståelse ved at sætte jagt og lystfiskeri på skoleskemaet.

• BOKSETRÆNING

Karlebo Bokseklub tilbyder en anderledes og autentisk træningsform til idrætstimerne. Ved boksetræning bruger man hele kroppen. Det gælder måde fysisk og mentalt. Der indgår også læring om sundhed, fedtforbrænding, sammenhold og disciplin. Træneren har udstyr med til timerne.

• Byvandring i de flygtende jøders fodspor.jpg

Byvandring med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Guidet rundtur i Dragør by med fokus på de flygtende jøder, der i efteråret 1943 måtte forlade Danmark og søge tilflugt i Sverige af frygt for at blive sendt i koncentrationslejr.

• Skærmbillede 2016-06-20 kl. 22.56.58.png

Børneyoga på skolen

Bevægelse, fordybelse, ro, nærvær, trivsel, leg - for alle klassetrin. Børneoga og barn-til barn massage er noget, som mange af nutidens børn har meget glæde - og nytte - af. At komme lidt ned i tempo og mærke sig selv gør godt for både indlæring, trivsel og gode relationer til andre.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • 8e20e3_2363522f090648efb5b7cd54f7d8e5f0.jpg

CAPOEIRA, Brasiliansk kampkunst

CAPOEIRA er en kraftfuld sammensmeltning af kampteknikker og akrobatik udført til capoeira sang og musik. Capoeira styrker den motoriske udvikling, da der trænes koordination og krydsbevægelser, hvorved baningen mellem de to hjernehalvdele styrkes og generel læring stimuleres. Samtidig trænes styrke, kondition og balance, samt de sociale kompetencer, da man lærer at være opmærksom på hinanden og tage hensyn.

• Børnehaver & Dagtilbud