Erhverv 12 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• Besøg en bilforhandler

Autonova i Helsingør er en autovirksomhed hvor klasser kan opleve et mekanisk reparations- og karosseriværksted. Autonova vil gerne vise rundt i hele butikken, så klassen når igennem administration, salg og værksted.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

Tilbud i anden kommune

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

MED SKOLEN PÅ JOB

Skolen i virkeligheden. Med dette tilbud om virkelighedsnære opgaver for arbejdspladser, får eleverne brug for viden fra skolens fag i en realistisk arbejdssituation.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.

• NYBOLIG - Thomas Jürgensen

Nybolig i Humlebæk og Fredensborg inviterer udskolingen til at høre om køb og salg af fast ejendom. Det vil være relevant for jer, som om få år skal til at købe en bolig. Vi kommer ud i klassen, hvor vi vil gennemgå en salgsopstilling og der bliver også plads til div. spørgsmål samt en omgang ”Hammerslag”, som I kender fra TV.

• PENGE & PRIVATØKONOMI

Lær om penge og privatøkonomi! Danske Bank tilbyder målrettede undervisningstilbud, der styrker børnenes viden om penge og lån. Danske Banks undervisningsmateriale er udarbejdet i samarbejde med matematiklærerforeningen.

• Scania Danmark A/S

Scania Danmark A/S har lavet 2 cases til udskolingen som I kan læse om under mere info. Kontakt os gerne når I har diskuteret scenarierne.