Uddannelse

• Førstehjælp.jpg

Fast forløb for 6. kl.: Førstehjælp

Eleverne får undervisning i forebyggelse og udøvelse af førstehjælp. Undervisningen er bygges op af teori og praksis samt cases.

• Ungevalg.jpg

Fast forløb for 9. kl.: Ungevalg

I anledning af kommunalvalget (tirsdag d. 21. november) afholder Dragør Ungdomsskole UngeValg!

• tec talent.jpg

H.C. Ørsted Talent

H.C. Ørsted-talent er særlige undervisningsforløb på H.C. Ørsted Gymnasiet, der kan give interesserede elever i folkeskolens 8. - 10. klasse flere faglige udfordringer i naturvidenskabelige fag og matematik, end de normalt ville kunne få i fagene i deres klasse. Niveauet i undervisningen vil svare til det niveau, som elever på 1.g på H.C. Ørsted Gymnasiet møder.

Tilbud i anden kommune

• f.jpg

Hjerte-lunge-redning for 8. klasserne

Eleverne skal lære livreddende førstehjælp. Herunder hjertemassage og indblæsninger. Der vil også være træning i brug af hjertestarter. Herunder et udpluk fra ”fælles mål”

• Smart Parat Svar 2015 Dragør.JPG

Smart Parat Svar - for 6. klasse

Smart Parat Svar er en læse- og vidensquiz for 6. klasser, hvor man kan få mulighed for at dyste lokalt, regionalt og nationalt.  Formålet er at sætte fokus på læselyst, og at det er sjovt at lære.