Natur & Friluftsliv

• IMG_0218.JPG

Book friluftsvejlederen. 5.-10. klasse

Book friluftsvejlederen. Book Kay til undervisning i vandet, på land og i luften. Sammen finder i undervisning der passer til klassen. 5.-10. kl. I uge 35+36+40+41.

• DSC_0156.JPG

Book naturvejlederen. 0.-10. kl.

Book Naturvejlederen. Aftal nærmere med Martin om i vil i skoven, ved stranden eller på vandet. I planlægger sammen undervisningen.

• IMG_1754.PNG

Dragør rundt med byvandrings-app

App'en Visit Dragør er en mulighed for at bruge sin smartphone til at få oplevelser og viden om forskellige steder i Dragør Kommune. Der er forskellige læringsmål til ruterne.

• thumb_290_default_medium.png

Dragør Ungdomsskole

Ungdomsskolen styrer og planlægger Ungdomsskolen, Friluftsskolen, Grejbanken (Blå og grøn), Udeskolen, Maritimt Hus, og udlån på Kongelundsfortet.

• Svømming.jpg

Fast forløb 4. kl.: Svømning

Nogle elever kan svømme, andre lidt og nogle skal til at lære det. Alle får et kendskab til Dragør Søbad, og lærer om regler og kultur dernede!

• Kriblekrable.jpg

Fast forløb for 0. kl.: Krible krable

”Krible/Krable” med naturvejlederen. Kom med ud i naturen og se hvad vi finder i skovbunden. Der er en hel verden, som vi normalt bare træder hen over. Vi ser bl.a. om vi kan finde ud af hvad dyrene hedder og hvem der er hurtigst!

• Havet.jpg

Fast forløb for 1. kl.: Havet

En ½ dag ved vandet med naturvejlederen. Vi ser på hvad der lever i vandet. Vi skal også se på hvordan en fisk ser ud inden i og hvordan den ”virker”. Vi har bl.a. også vandkikkerter og net med, så eleverne selv kan fange noget.

• Skoven.jpg

Fast forløb for 2. kl.: Skoven

En lærerig dag i skoven med naturvejlederen. Vi skal ud til en sø i Kongelunden, hvor børnene selv skal fange dyr på land og i vand. De skal selv undersøge præcis hvilke dyr de har fanget. Vi laver gode lege og vi kommer til at lytte, føle og smage på skoven.

• Bål og snittedag.jpg

Fast forløb for 3. kl.: Bål og snittedag

Eleverne lærer at lave bål som man gjorde i gamle dage. Vi skal lave nogle sjove og sikre ildtændingslege og lave mad over vores eget bål. Vi skal også snitte i træ og se på de mange forskellige ting man kan lave, og hvilken træsort man bør bruge.

• Landbrug.jpg

Fast forløb for 3.kl.: Landbrug

Besøg på TAMU-centret. I skal ud og se de nyfødte lam og kalve. En elev fra centret vil fortælle jer om dyrene og deres daglige arbejde med dem samt hvordan deres landbrug hænger sammen. Efter rundvisningen vil der være mulighed for at spise madpakker på græsset.