Uddannelse

BUTIKSAGENTER

NEXT, EUD, EUX I BALLERUP

POP UP SOM NY TREND

Pop up-butikken og restauranten popper op på skæve, overraskende steder og bemandes ofte af berømtheder. Den ene dag er den der, den næste er den væk. Det kan være en ny forretning eller etablerede kædebutikker, der popper op i en begrænset periode. Pop up-konceptet giver en følelse af eksklusivitet og skaber stor hype og opmærksomhed om nye varer.

Eleverne får viden om pop up-konceptet fra idé og analyse til planlægning, promovering og udførelse.

• 18581998_1307599262669348_8287612956958983524_n.jpg

EVENTAGENTER

NEXT, EUD, EUX I BALLERUP

PÅ SPORET AF DET PERFEKTE EVENT

Events kan udvikle byer, flytte mennesker og skabe nye verdensbilleder. De kan med stor effekt få et budskab ud over rampen. Både i byer, virksomheder og i samfundet - fra Distortion, Copenhagen Fashion Week til Copenhagen Pride. Alle events har et budskab at formidle, enten over for eksisterende eller potentielle kunder.

HISTORIEAGENTER

ALMENT GYMNASIUM, STX

Agentforløb er et samarbejde mellem en folkeskoleklasse og en gymnasieklasse på Borupgaard Gymnasium.

Formålet med agentforløbet er at give elever mulighed for at samarbejde med elever på en ungdomsuddannelse.

• 15136011_1143046735749485_2077747994275625758_n.jpg

INNOVATIONSAGENTER

BALTORP GYMNASIUM

HANDELSGYMNASIUM, HHX

Eleverne lærer at arbejde med at udvikle egne ideer og forholde sig til, om deres ideer realistisk set kan blive starten på en iværksættervirksomhed. Stikordene til dagens arbejde er: idégenerering, kreativ tænkning, produktudvikling, iværksætterhistorier, udvikling af simpel hjemmeside/app.

• kina-danmark.jpg

KINESISK

Har du lyst til at prøve at lære noget om en hel anderledes og spændende kultur og historie, så kom og vær med

Kina er verdens største økonomi, og kinesisk er det mest talte sprog i verden.

I kinesisk arbejder vi både med sproget (som ikke har verber der bøjes, køn eller kasus - så vi arbejder ikke med grammatik) og med kinesisk historie, filosofi og moderne samfundsforhold, som for eksempel Opiumskrigene og kinesisk konfutsiansk filosofi, og om Kina som økonomisk stormagt.

MATEMATIKAGENTER

MUSIKAGENTER