Motion & Bevægelse 11 tilbud

• psykologi.jpg

Team Danmark basalkurser i sportspsykologi

Benyt Team Danmarks basalkursus om sportspsykologi. Eleverne får en basisviden omkring sportspsykologi - hvordan kan man arbejde frem mod et mål? Hvordan kan der arbejdes med ens instilling eller modstand til at gennemføre en præstation? Hvilke personlige udfordringer støder man på? Og hvordan kan man arbejde ud fra det?

• sportskader.jpg

Team Danmark basalkurser i sportsskader

Benyt Team Danmarks basalkursus om sportsskader. Eleverne får en basisviden omkring sportsskader - hvordan man kan prøve at forhindre og forebygge sportsskader i forhold til træning.

• ernæringspyramide.jpg

Team Danmark basalkurser i Sportsernæring

Benyt Team Danmarks basalkursus om sportsernæring. Eleverne får en basisviden omkring hvad mad og ernæring gør i forhold til sportspræstationer, og om hvordan det kan tænkes ind i forhold til træning.

• Badminton - Skolebesøg.jpg

Badminton i skolen

Introduktion til badminton på en sjov og motiverende måde i samarbejde med Måløv Badminton Club. Gennem leg og øvelser lærer børnene at spille badminton og få styrket motorikken. Forløbet kan alt efter ønske afholdes som én eller flere lektioner.

• Ellekilde2.jpg

Fantastisk læringsrum til alle fag i Klub Skovlunde

Klub Skovlunde stiller deres fantastiske områder og faciliteter til rådighed for skolerne i Ballerup. Klub Skovlunde rummer et stort naturligt område med dyrehold, bålplads, kreative værksteder, musikstudie og meget mere. Området appellerer lige fra leg og bevægelse med massere af gemmesteder og kroge til fx dåseskjul og skattejagt og til muligheder for mange forskellige udendørs aktive og kreative udfoldelser. Aktiviteter, der kan knyttes til det enkelte fag og faglige mål. Et anderledes og spændende læringsrum i forhold til det traditionelle, der giver mulighed for undersøgende, eksperimenterende og innovative læringsaktiviteter i alle fag.

• DSC_9871.JPG

Introduktion til Idrætten ”Yoga” – i Måløv

I løbet af 4 dobbeltlektioner (6 timer) bliver eleverne præsenteret for Yoga.

Dette forløb kan ryste lidt op og gi et afbræk i skoledagen

• MotionsFloorball (drenge).jpg

Introduktion til Idrætten ”Floorball” – i Måløv

I løbet af 4 dobbeltlektioner (6 timer) bliver eleverne præsenteret for Floorball.

Eleven bliver introduceret til udstyr, teknik og regler for Floorball.

Hver modul består af teori, træning og afsluttes med korte kampe i hvert modul.

• _MG_1408.jpg

Introduktion til Idrætten ”Rope Skipping” – i Måløv

I løbet af 4 dobbeltlektioner (6 timer) bliver eleverne præsenteret for Rope Skipping. Eleverne kommer til at hoppe i eget tov, to tove og mange andre ting! Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan med et sjippetov.

• _MG_3533.jpg

Introduktion til Idrætten ”Parkour” – i Måløv

I løbet af 4 dobbeltlektioner (6 timer) bliver eleverne præsenteret for Parkour

• DSC_0217.JPG

Bliv Ung Idrætsleder – valgfag 6 måneder i Måløv

6 måneders valgfag til udskolingen der klæder de unge på til at være Idrætsleder/træner i lokale idræts/sports klubber. De unge får viden om tilrettelæggelse af træning, opvarmning og muskelgrupper. Endvidere pædagogiske redskaber til at motivere og engagere andre børn til at deltage idrætsundervisning.

Der vil være lige del praktik og teori og der tages udgangspunkt i Gymnastik som idræt.