Kreativitet

• 3D-Print.jpg

Byg en by i 3D-print

På biblioteket: Vi starter på biblioteket, hvor eleverne modtager introduktion til Tinkercad og hvor de lærer at modellere et simpelt hus. Herefter vises eleverne rundt i Makerspace og vi sætter et 3D print over.

• lasercutter_boxe.jpg

Kreativ med laser

På biblioteket: Børnene får en rundvisning i Makerspace hvor de ser laserskæreren. Herefter introduceres de til gratisprogrammet Inkscape, hvor de lærer at lave en kube i MDF-plade, med mønstre på alle siderne. Til sidst skærer vi en enkelt kube, så eleverne får fornemmelse af maskinen og dens funktioner.

• LEGO og læsning

Trænger klassen til lidt afveksling i danskundervisningen? Så kom og slip fantasien løs i bibliotekets store LEGO-samling. Først læser vi en historie, og så bygger vi den i LEGO bagefter

• borupgaard.jpg

MUSIKAGENTER

BORUPGAARD GYMNASIUM

ALMENT GYMNASIUM, STX

Agentforløb er et samarbejde mellem en folkeskoleklasse og en gymnasieklasse på Borupgaard Gymnasium.

Formålet med agentforløbet er at give elever mulighed for at samarbejde med elever på en ungdomsuddannelse.

• Scratch.png

Scratch Workshop – byg dit eget spil

I den første workshop løser eleverne et opgaveark med øvelser, der introducerer Scratch og de forskellige funktionaliteter. I den anden workshop arbejder eleverne sammen om at skabe deres eget spil ud fra de ting, som de har lært i den første workshop.

Tilbuddet foregår på Ballerup Bibliotek.

• Skoletjenesten Pederstrup

Natur, historie, miljø og samfund gennem levende læring i Ballerups største klasseværelse.

• Billede 01-04-2017 13 55 42.jpg

Ungdomskulturhuset Vognporten

Få en introduktion til Ungdomskulturhuset Vognporten, der er for alle unge i Ballerup Kommune. Her er det de unge selv, der bestemmer hvordan huset skal være, hvad der skal ske og hvordan det er indrettet.
    Få en rundvisning, lær om ungedemokrati eller arbejd med et projekt i et af husets kreative zoner.