Faglig Sparring 13 tilbud

• IMG_0115.JPG

Trivselsdag

Arbejder I med at styrke læringsmiljøet i klassen? Så er forløbet Trivelsdag et godt udgangspunkt!

Gennem leg og forskellige øvelser oplever eleverne vigtigheden af god kommunikation, samarbejde og, at alle deltager. Som lærer får du mulighed for at observere dine elever og deres indbyrdes relationer i et anderledes læringsmiljø.

Skoletjenesten Pederstrup

• psykologi.jpg

Team Danmark basalkurser i sportspsykologi

Benyt Team Danmarks basalkursus om sportspsykologi. Eleverne får en basisviden omkring sportspsykologi - hvordan kan man arbejde frem mod et mål? Hvordan kan der arbejdes med ens instilling eller modstand til at gennemføre en præstation? Hvilke personlige udfordringer støder man på? Og hvordan kan man arbejde ud fra det?

• sportskader.jpg

Team Danmark basalkurser i sportsskader

Benyt Team Danmarks basalkursus om sportsskader. Eleverne får en basisviden omkring sportsskader - hvordan man kan prøve at forhindre og forebygge sportsskader i forhold til træning.

• ernæringspyramide.jpg

Team Danmark basalkurser i Sportsernæring

Benyt Team Danmarks basalkursus om sportsernæring. Eleverne får en basisviden omkring hvad mad og ernæring gør i forhold til sportspræstationer, og om hvordan det kan tænkes ind i forhold til træning.

• Mentor og Mentee.jpg

DER ER BRUG FOR DIG! Gå foran, støt op - bliv mentor for en ung i 7. - 9. klasse

Du har det der skal til for at hjælpe en ung til at blive uddannelsesparat. I 1½ time om ugen mødes du med en ung, hvor I sammen investerer i fremtiden, du med din livserfaring, den unge med sig selv.

• Klar til prøve.jpg

Klar til prøven

Ballerup Ungdomsskole tilbyder:

Kurset til dine elever, som er i fare for ikke at bestå dansk, matematik og evt. engelsk med mindst 02 til afgangsprøven.

Formålet med Klar til prøven er at få eleverne til at blive glade, at genvinde troen på sig selv og blive klar til at indgå i en normal ungdomsuddannelse.

• engelsk.png

The English Experience

Ballerup Ungdomsskole tilbyder: The English  Experience

Kære engelsklærere, her har I en dynamisk og ny aktivitet til at motivere dine elever med: En interaktiv workshop som giver eleverne en mulighed for at lege med det engelske sprog udenfor jeres normale klasseværelse.

”The English Experience” – en sjov og lærerig dag – helt på engelsk.

• _MG_1259.jpg

Revolution og de nye prøveformer

Bakser I med de nye prøveformer i historie og samfundsfag? Prøv det af, før det gælder. I forløbet træner vi kildekritik gennem spil, udformer egne problemstillinger og søger relevante kilder, imens vi bliver klogere på den russiske revolution, og hvad den egentlig har med Ballerup at gøre.

SøgSmart

Søgsmart.dk's formål er at styrke "eleven som kritisk undersøger" gennem informationssøgning, begyndende kildekritik og relevansvurdering. At lærer dem at vælge medie ud fra informationsbehov samt give dem forståelse for, at der er flere trin i en søgeproces.

Dette kursus er en vejledning til lærere i at bruge dette værktøj.

• Skrivevaerksted.jpg

Skriveværksted – sæt gang i dine elevers skriveglæde

Forløbet introducerer eleverne til det at skrive fiktive tekster. De får redskaber til at komme i gang med at skrive og får mulighed for at udfolde sig kreativt og eksperimentere med forskellige skrivestile og genrer.

Tilbuddet foregår på Ballerup Bibliotek.