Erhverv 3 tilbud

• vestforbrænding.jpg

Vestforbrændingen - lær om affald, genbrug og energi

Vestforbrændings Formidlingscenter har en række forskellige besøgstilbud fra 0. klasse til 10. klasse. Vi leverer kvalificeret og relevant formidling og alle Formidlingscentrets forløb til grundskolen er tilrettelagt, så de understøtter Fælles Mål.

Vælg mellem forskellige undervisningsbesøg på Vestforbrændingen og mellem skolebesøg, hvor en affaldsekspert kommer kommer på besøg i klassen og giver eleverne viden om affald og hvordan det behandles hurtigt.

• KLOAKLAB - fra aaadr til aha

KloakLab tilbyder besøg til nysgerrige folkeskoleelever fra 3. til 10. klasse. KloakLab er formidling om spildevand, miljø og bæredygtig energi.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.