• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Få en ingeniør eller teknologiekspert på besøg i din klasse

Som noget nyt kan du booke en ’skoletrænet’ ansat fra en ingeniør- eller teknologivirksomhed til at stille op med en interessant fortælling om sit arbejde i din klasse. De kan være med til at styrke dine elevers interesse for naturvidenskab og teknologi.

• KLOAKLAB - fra aaadr til aha

KloakLab tilbyder besøg til nysgerrige folkeskoleelever fra 3. til 10. klasse. KloakLab er formidling om spildevand, miljø og bæredygtig energi.

• LAB

4. - 6. klasser løser udfordringer fra lokale virksomheder og fremlægger på Ballerup Bibliotek.

Se eksempel fra et LAB-forløb i 2014 med virksomheden Oticon.

• vestforbrænding.jpg

Vestforbrændingen - lær om affald, genbrug og energi

Vestforbrændings Formidlingscenter har en række forskellige besøgstilbud fra 0. klasse til 10. klasse. Vi leverer kvalificeret og relevant formidling og alle Formidlingscentrets forløb til grundskolen er tilrettelagt, så de understøtter Fælles Mål.

Vælg mellem forskellige undervisningsbesøg på Vestforbrændingen og mellem skolebesøg, hvor en affaldsekspert kommer kommer på besøg i klassen og giver eleverne viden om affald og hvordan det behandles hurtigt.