Basketball i Skolen

 • SFO Basket.JPG

  BørneBasketFonden arbejder i hele landet for at skabe flere børn i bevægelse med basketball. Altid med den lokale basketballklub som samarbejdspartner.

  BørneBasketFonden har igennem de senere år leveret 6-ugers basketballforløb i op mod 500 skoleklasser, så der er stor erfaring og viden om hvordan basketball fungerer bedst som en del af idrætsundervisningen under temaet "Boldbasis"

  Som noget særligt inkluderer et samarbejde med BørneBasketFonden, at alle elever får en specieldesignet basketbold, der er målrettet til de yngste elever i folkeskolen, ift. størrelse og materialer. Det giver den bedste undervisning hvor alle elever bliver inkluderet og er aktive i undervisningen, og er ofte et element skolerne ikke har mulighed for selv at kunne levere.

  Skolen får lov til at beholde boldene efter endt forløb, og kan således selv fortsætte arbejdet med basketball og boldbasis

  Udover 6 ugers basketballforløb, giver et samarbejde med BørneBasketFonden de involverede lærere og pædagoger et varigt kompetenceløft. Ikke blot i forhold til den læring der finder sted i selve forløbene, men også suppleret af undervisningsmaterialer (en instruktionsbog + en dvd) med øvelser som lærere og pædagoger kan tage udgangspunkt i, ift. planlægning af undervisning i basketball og boldbasis fremadrettet.

   

  BETALINGSTILBUD

  3000 kr. for 6 uger pr. klasse (incl. bolde til en værdi af 3.750 kr. og undervisningsmaterialer)

  Årstid
  • Januar - marts
  • April - juni
  • Juli - september
  • Oktober - december
  Målgruppe
  • Indskoling
  • Mellemtrin
  Fag

  Idræt

  Læringsmål

  Download pdf

  Se mere her
  Skærmbillede 2017-10-11 kl. 12.10.12.png Tilbuddets hjemmeside
  Hvor?

  Tilbuddet foregår på jeres skole

  Telefonnummer

  31 42 02 66

  E-mailadresse

  jens@bornebasketfonden.dk

  Jens Laulund.jpg

  Jens Laulund
  Direktør i BørneBasketFonden