Seneste tilbud

Bliv fisker for en dag

27042011815.jpg

Fritidsfiskerne tilbyder spændende oplevelser og undervisning ude i naturen. Eleverne vil blandt andet stifte bekendtskab med garn- og rusefiskeri, og hvordan ser en fisk ud indvendig, se en krabbe dybt i øjnene, tilberede en fisk, smage på fjordens lækkerrier, bruge en vandkikkert og se livet på havbunden.

Mere info

Thomas Rasmussen

thomasrasmussen.jpg

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud i Region Midtjylland, hvis du gerne vil være et tilbud i flere regioner, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud