Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

• 20160405tb_kb_rygestop05.jpg

Hvad vi tilbyder
    Kræftens Bekæmpelse uddanner studerende og nyuddannede unge med en sundheds- og samfundsmæssig fagbaggrund til at blive frivillige sundhedsformidlere inden for tobaksforebyggelse.
    Vi tilbyder sundhedsformidlere til forskellige indsatser, som I kan vælge alt efter, hvad I har behov for:

Gratis tobaksforebyggende undervisning bestående af oplæg, korte film og inddragende øvelser for elever i 7. til 9. klasse.

• Se filmen, hvor en frivillig sundhedsformidler underviser og møder skolebørn i øjenhøjde i undervisning om tobaksforebyggelse: Klik her
    • Bod/rygestopevent med rygerelateret information og aktiviteter (f.eks. i et frikvarter eller til temadage).

Sådan får I frivillige tobaksformidlere på besøg
    Det eneste I skal gøre er at finde en eller flere dage, hvor I gerne vil have besøg samt beslutte hvilken indsats, I har brug for. Herefter skal I sørge for relevant annoncering af indsatsen på jeres skole.

Tilmelding sker her.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni