SØG BLANDT VORES 81 TILBUD

• 20160405tb_kb_rygestop05.jpg

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

I dag har en tredjedel af børn og unge prøvet at ryge, når de forlader folkeskolen. Et ungt menneske har sværere ved at tage stilling til de langsigtede konsekvenser, som et liv med afhængighed af rygning kan føre med sig. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse at møde jeres elever i øjenhøjde til en snak om tobak og få den unge til at reflektere over emnet, som måske kan afholde dem fra at starte med at ryge. Vores tilbud består af et gratis tilbud om ung-til-ung rygeforebyggende undervisning.

• Din min og vores skole A2 plak_.jpg

Din, min og vores skole

Hvordan var det at gå i skole for 50-100 år siden? Stadsarkivets formidler viser rundt i efterårets skoleudstilling; "Din, min og vores skole". Eleverne hører bl.a. om dengang dagen stod på morgensang, hård disciplin, frikadellesløjd og udenadslære. Og til sidst skal eleverne selv på opdagelse i udstillingen og løse en række opgaver.

• VG_Logo_Segl_RGB (002).jpg

Workshop for dansklærere i udskolingen på Virum Gymnsium

Kom med til inspirerende oplæg med rig mulighed for erfaringsudveksling og sparring.

• VG_Logo_Segl_RGB (002).jpg

Masterclass på Virum Gymnasium

Virum Gymnasium tilbyder Masterclass for de dygtigste elever i 8. og 9. klasse.

• Hvem bestemmer i din kommune?

Hvem bestemmer I din kommune?

Det og meget andet kan Kommunaldirektør, Søren Hansen, give svar på i et oplæg på jeres skole.

• Email.png

Åben invitation fra Stadsbiblioteket

Hvad kunne du tænke dig at bruge biblioteket til?

Hvis du har mod på et tværfagligt projekt med biblioteket som samarbejdspartner, eller bare har en god idé du gerne vil dele med os, så hører vi meget gerne fra dig.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Robot tek elevworkshop.jpg

Robot teknologi - Elev workshop

Brug bibliotekets faciliteter, når du skal undervise dine elever i programmering og robotteknologi.

Vi stiller undervisningsmateriale, robotter og et par ekstra hænder til rådighed, når dine elever skal prøve programmering i praksis. Eleverne skal samle robotten mbot og får undervejs kendskab til, hvad den består af, og hvordan den kan programmeres.

• Robottek (2).jpg

Robot teknologi - Lærer workshop

Inspiration til dig, som overvejer eller skal undervise i programmering eller robotteknologi.
    Lær robotten mBot at kende, og prøv selv kræfter med at programmere den, så den kan blinke, dytte, køre og undgå forhindringer.

• booktalk event.jpg

Booktalk event for de store

Vi tilbyder en litterær saltvandsindsprøjtning med oplæg inden for forskellige genrer.
    Formålet er at pirre elevernes læselyst og give ny inspiration til både de læsetrætte og de bogslugende elever.
    Eleverne vil desuden blive introduceret til vores digitale tjenester E-reolen og E-reolen Global.

• smart parat svar  lille logo.jpg

Smart Parat Svar for 6. klasse

Vi afholder den lokale runde af den nationale læse- og vidensquiz ”Smart Parat Svar”.
    Formålet med quizzen er at stimulere børnenes læselyst og nysgerrighed i et bredt perspektiv. Litteraturen er grundlaget for quizzen, såvel skøn- som faglitteratur.