SØG BLANDT VORES 79 TILBUD

• minodyssé.lav.opløsning.jpg

Min Odyssé af Asterions Hus

Tilde Knudsen danser og fortæller hele Odysseus berømmede rejse, med kyklopen, lokkende sirener, forførelser og trolddom - Fra krigen i Troja og hjem. Den kendte myte væves smukt sammen med Tildes nutidige rejser gennem et Europa i forandring. Gennem kulturforskelle, flygtningestrømme, splittelse, håb. Odysseus længes, guderne interagerer, og Tilde springer fra karakter til virkelighed i et stormfuldt tempo.

• Ungdomsuddannelser
  • Undervisning-mit-sted.jpg

Mit sted i Lyngby-Taarbæk

Hvad er dit sted i Lyngby-Taarbæk? Vi starter i det kreative værksted, hvor eleverne får saks og papir i hånden og laver en collage med deres eget sted. Derefter går vi sammen med Stadsarkivets formidler op i udstillingen, hvor vi reflekterer over sammenhængen mellem vores egne steder og de mennesker, vi er. Måske er der endda sammenfald imellem elevernes og de udstillede steder?

• 20160405tb_kb_rygestop05.jpg

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

I dag har en tredjedel af børn og unge prøvet at ryge, når de forlader folkeskolen. Et ungt menneske har sværere ved at tage stilling til de langsigtede konsekvenser, som et liv med afhængighed af rygning kan føre med sig. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse at møde jeres elever i øjenhøjde til en snak om tobak og få den unge til at reflektere over emnet, som måske kan afholde dem fra at starte med at ryge. Vores tilbud består af et gratis tilbud om ung-til-ung rygeforebyggende undervisning.

• Din min og vores skole A2 plak_.jpg

Din, min og vores skole

Hvordan var det at gå i skole for 50-100 år siden? Stadsarkivets formidler viser rundt i efterårets skoleudstilling; "Din, min og vores skole". Eleverne hører bl.a. om dengang dagen stod på morgensang, hård disciplin, frikadellesløjd og udenadslære. Og til sidst skal eleverne selv på opdagelse i udstillingen og løse en række opgaver.

• VG_Logo_Segl_RGB (002).jpg

Workshop for dansklærere i udskolingen på Virum Gymnsium

Kom med til inspirerende oplæg med rig mulighed for erfaringsudveksling og sparring.

• VG_Logo_Segl_RGB (002).jpg

Masterclass på Virum Gymnasium

Virum Gymnasium tilbyder Masterclass for de dygtigste elever i 8. og 9. klasse.

• Hvem bestemmer i din kommune?

Hvem bestemmer I din kommune?

Det og meget andet kan Kommunaldirektør, Søren Hansen, give svar på i et oplæg på jeres skole.

• Email.png

Åben invitation fra Stadsbiblioteket

Hvad kunne du tænke dig at bruge biblioteket til?

Hvis du har mod på et tværfagligt projekt med biblioteket som samarbejdspartner, eller bare har en god idé du gerne vil dele med os, så hører vi meget gerne fra dig.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Biblioteksbesøg med booktalk.jpg

Biblioteksbesøg med booktalk for 4. klasse

Tilbuddet er en grundlæggende introduktion til biblioteket som et sted, hvor man kan få hjælp til både opgaveskrivning og lystlæsning.