SØG BLANDT VORES 43 TILBUD

• minodyssé.lav.opløsning.jpg

Min Odyssé af Asterions Hus

Tilde Knudsen danser og fortæller hele Odysseus berømmede rejse, med kyklopen, lokkende sirener, forførelser og trolddom - Fra krigen i Troja og hjem. Den kendte myte væves smukt sammen med Tildes nutidige rejser gennem et Europa i forandring. Gennem kulturforskelle, flygtningestrømme, splittelse, håb. Odysseus længes, guderne interagerer, og Tilde springer fra karakter til virkelighed i et stormfuldt tempo.

• Ungdomsuddannelser
  • Undervisning-mit-sted.jpg

Mit sted i Lyngby-Taarbæk

Hvad er dit sted i Lyngby-Taarbæk? Vi starter i det kreative værksted, hvor eleverne får saks og papir i hånden og laver en collage med deres eget sted. Derefter går vi sammen med Stadsarkivets formidler op i udstillingen, hvor vi reflekterer over sammenhængen mellem vores egne steder og de mennesker, vi er. Måske er der endda sammenfald imellem elevernes og de udstillede steder?

• 20160405tb_kb_rygestop05.jpg

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

I dag har en tredjedel af børn og unge prøvet at ryge, når de forlader folkeskolen. Et ungt menneske har sværere ved at tage stilling til de langsigtede konsekvenser, som et liv med afhængighed af rygning kan føre med sig. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse at møde jeres elever i øjenhøjde til en snak om tobak og få den unge til at reflektere over emnet, som måske kan afholde dem fra at starte med at ryge. Vores tilbud består af et gratis tilbud om ung-til-ung rygeforebyggende undervisning.

• Email.png

Åben invitation fra Stadsbiblioteket

Hvad kunne du tænke dig at bruge biblioteket til?

Hvis du har mod på et tværfagligt projekt med biblioteket som samarbejdspartner, eller bare har en god idé du gerne vil dele med os, så hører vi meget gerne fra dig.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Biblioteksbesøg med booktalk.jpg

Biblioteksbesøg med booktalk for 4. klasse

Tilbuddet er en grundlæggende introduktion til biblioteket som et sted, hvor man kan få hjælp til både opgaveskrivning og lystlæsning.

• biblioteksbesøg for de små.jpg

Biblioteksbesøg - for de små

Vi tilbyder nu et velkomstbesøg til biblioteket til 1. og 2. klasserne.
    I løbet af besøget vil vi lege, læse højt og vise rundt.

• Privatøkonomi_Lyngby Handelsskole.jpg

Få styr på budgettet – kursus i privatøkonomi

Vil du have styr på finanserne? Privatøkonomi giver dig et indblik i din egen økonomi, og hvad man skal være opmærksom på, når man en gang skal flytte hjemmefra, det kan være lån, budget, forbrug og meget mere.

• Eksamenstræning_Lyngby Handelsskole.jpg

Eksamenstræning - Bliv bedre til mundtlige fremlæggelser

Vil du være bedre til mundtlige fremlæggelser? Det sker blandt andet ved at tydeliggøre, hvordan du kan skelne mellem relevant/ikke relevant fagligt stof, og du lærer at forholde dig kritisk til kilder. Du får endvidere en introduktion til forskellige formidlingsformer, og hvordan kropssprog har indflydelse på modtagerens forståelse af dit budskab.

• Knord_lyngby_gym_roed_cmyk (1) (002).png

Lær at "Design-thinke"

Når Apple skal udvikle nye produkter bruger de metoden Design Thinking.

Gennem 6 faser lærer du, hvordan du kan gøre livet bedre for dine medmennesker.