MOTION & BEVÆGELSE 4 tilbud

• 20160405tb_kb_rygestop05.jpg

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

I dag har en tredjedel af børn og unge prøvet at ryge, når de forlader folkeskolen. Et ungt menneske har sværere ved at tage stilling til de langsigtede konsekvenser, som et liv med afhængighed af rygning kan føre med sig. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse at møde jeres elever i øjenhøjde til en snak om tobak og få den unge til at reflektere over emnet, som måske kan afholde dem fra at starte med at ryge. Vores tilbud består af et gratis tilbud om ung-til-ung rygeforebyggende undervisning.

• Knord_lyngby_gym_roed_cmyk (1) (002).png

Lær at danse lancier!

Lær at danse selskabsdansen Les lanciers på Knord

• Towers.jpg

Amerikansk fodbold

Kontakt Copenhagen Towers, hvis din skole er interesseret i en introduktion til amerikansk fodbold eller flag football. Det er begge sportsgrene, som giver et godt indblik i amerikansk kultur.

• Pensionister i skolen

Pensionister i skolen fungerer som en hjælpende hånd i lektiecafé, i klassen, i SFO og i Klub.