MOTION & BEVÆGELSE 15 tilbud

• 20160405tb_kb_rygestop05.jpg

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

I dag har en tredjedel af børn og unge prøvet at ryge, når de forlader folkeskolen. Et ungt menneske har sværere ved at tage stilling til de langsigtede konsekvenser, som et liv med afhængighed af rygning kan føre med sig. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse at møde jeres elever i øjenhøjde til en snak om tobak og få den unge til at reflektere over emnet, som måske kan afholde dem fra at starte med at ryge. Vores tilbud består af et gratis tilbud om ung-til-ung rygeforebyggende undervisning.

• Din min og vores skole A2 plak_.jpg

Din, min og vores skole

Hvordan var det at gå i skole for 50-100 år siden? Stadsarkivets formidler viser rundt i efterårets skoleudstilling; "Din, min og vores skole". Eleverne hører bl.a. om dengang dagen stod på morgensang, hård disciplin, frikadellesløjd og udenadslære. Og til sidst skal eleverne selv på opdagelse i udstillingen og løse en række opgaver.

• Elitesport og uddannelse - Lyngby Sportscollege.jpg

Elitesport og uddannelse – Lyngby Sportscollege

Har du et særligt talent, og vil du gerne have fokus på din idræt samtidig med, at du tager en ungdomsuddannelse? Så er Lyngby Sportscollege stedet for dig!

• Knord_lyngby_gym_roed_cmyk (1) (002).png

Lær at danse lancier!

Lær at danse selskabsdansen Les lanciers på Knord

• Knord_lyngby_gym_roed_cmyk (1) (002).png

Er du elitesportsudøver?

Oplev hvordan skole og sport kan gå hånd i hånd på Lyngby Gymnasium og/eller Lyngby Handelsgymnasium.

Sæt roning på skoleskemaet

Attention… Go! er et læringstilbud for mellemtrinnet og udskolingen bestående af både teoretisk og praktisk undervisning i romaskiner. Omfatter undervisningsmateriale til 4-6 lektioner (à 1,5-2 timer).

• Skoleskydning for 5.klassetrin

Skal dine elever være Danmarks bedste skolehold i skoleskydning? Deltag i DM i 15 meter riffelskydning for 5.klassetrin, en holdkonkurrance for både drenge og piger. Det er en sjov og anderledes idræt, der samler klassen i et fællesskab.

Tilbud i anden kommune

• findvej.png

Find vej i Lyngby

Find vej i Lyngby er en anderledes tur i det historiske Lyngby. En skattejagt, hvor gevinsten er sund og sjov motion, historisk indsigt og måske ny viden.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • LG.jpg

Springgymnastik med LG Gymnastik

Kontakt LG Gymnastik, hvis I kunne tænke jer at arbejde med springgymnastik og kropsbevidsthed i idrætstimerne.

• Towers.jpg

Amerikansk fodbold

Kontakt Copenhagen Towers, hvis din skole er interesseret i en introduktion til amerikansk fodbold eller flag football. Det er begge sportsgrene, som giver et godt indblik i amerikansk kultur.