INNOVATION & ENTREPRENØRSKAB 5 tilbud

• Robot tek elevworkshop.jpg

Robot teknologi - Elev workshop

Brug bibliotekets faciliteter, når du skal undervise dine elever i programmering og robotteknologi.

Vi stiller undervisningsmateriale, robotter og et par ekstra hænder til rådighed, når dine elever skal prøve programmering i praksis. Eleverne skal samle robotten mbot og får undervejs kendskab til, hvad den består af, og hvordan den kan programmeres.

• Knord_lyngby_gym_roed_cmyk (1) (002).png

Lær at "Design-thinke"

Når Apple skal udvikle nye produkter bruger de metoden Design Thinking.

Gennem 6 faser lærer du, hvordan du kan gøre livet bedre for dine medmennesker.

• Knord_lyngby_hhx_roed_cmyk (002).png

Innovation i merkantilt perspektiv

Vil du være med til at skabe en god forretningside? Og arbejde med at få den ført i ud livet? Så bliv klædt fagligt på, til at kunne skabe innovative ideer, der kan ramme den rigtige målgruppe og fange de rigtige interessenter.

• lego_education_logo (1).png

Lego-værksted på Virum skole

Besøg Virum skoles Lego-værksted, hvor I bl.a. kan arbejde med "Videnskab & Teknologi", "Energi" eller "Lego City".

• scienceambas.jpg

Science ambassadør

Et hold af unge talentfulde specialestuderende inden for naturvidenskabelige og bioteknologiske uddannelser holder gratis naturvidenskabelige foredrag for elever i 8. - 10. klasse og gymnasiet.