ERHVERV 8 tilbud

• Hvem bestemmer i din kommune?

Hvem bestemmer I din kommune?

Det og meget andet kan Kommunaldirektør, Søren Hansen, give svar på i et oplæg på jeres skole.

• Engineer the Future - Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Jordprøver bestemmes.jpg

Fra jord til ord på Geo

Kom på besøg hos Geo og oplev en dag fra jord til ord. Få besøg af en medarbejder fra Geo på skolen. Kom i skolepraktik på Geo

• vestforbraending.jpg

Wastelab

Skal I arbejde med energi, forbrænding og affald, så kom til et heldagskursus i forbrændingsanlægget og i Wastelab - Bemærk kurset kan både have et naturfagligt samt samfundsfagligt fokus.

• vestforbraending.jpg

Skraldeelev

Kom og besøg Minibyen Skraldeelev, hvor eleverne får undervisning i hvordan affaldet skal sorteres, så vi får den bedste udnyttelse af ressourcerne.

• Undervisning_kongevej_skolen.PNG

Sæt bank på skoleskemaet

- og bliv klogere på, hvad ÅOP er en for størrelse, hvad man laver i en bank, og hvordan man lægger et budget, så man har overblik over sine indtægter og udgifter.

• FORSVARETS MOBILE UNDERVISNING

"Check Point One" er et mobilt undervisningstilbud om sikkerhedspolitik i Danmark og på verdensplan. En gæstelærer fra Forsvaret giver eleverne saglig og opdateret undervisning om aktuelle forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.