SØG BLANDT VORES 407 TILBUD

• solrod.jpg

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra Solrød El-Forretning ApS, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

• Foto til Teaterbilletter.jpg

Teatret Fair Play - DEN FØRSTE DRÅBE BLOD

Hvordan bliver en helt almindelig dansk pige fængslet som terrorist? Hvad får hende til at bekende sig til sharia og jihad? Og findes der overhovedet svar på disse spørgsmål?

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • ENELCO.png

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra Enelco ApS, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

• Smart parat svar.jpg

Holbæk Bibliotekerne:Invitation til Smart Parat Svar 2019/20

Smart Parat Svar er en landsdækkende videns- og læsequiz for elever i 6.klasse. Idéen med quizzen er, at "Den gode læser" sættes i spil som rollemodel. Det er sejt at læse, og at vide noget!
    Tilmeldingsfrist er den 27.september!

Tilbud i anden kommune

• Flugt og forfoelgelse  foer og nu.jpg

Flugt og forfølgelse - fortid og nutid

Forfølgelse har altid været et grundvilkår i jødernes historie. Hvad skyldes dette? Har vi lært af historien? Vi berører bl.a. antisemitismens udvikling, de danske og europæiske jøders vilkår og fordomme i dag.

• Dansk-joede-i-dag.jpg

Dansk jøde i dag?

Hvordan er det at være jøde i Danmark i dag? Kan man være både dansk og jøde? Er der udfordringer forbundet med at være jøde - hvilke? Hvordan takler jøderne de udfordringer?

• Danske-joeder-gennem-tiderne.jpg

Danske jøder gennem tiderne

I forløbet ser vi på, hvordan jøderne gennem tiden har bidraget til det omgivende danske samfund, og hvordan det danske samfund ligeledes har haft betydning for jødisk liv i Danmark.

• Joededom  religion og ritualer.jpg

Jødedom – religion og ritualer

Bliv klogere på den jødiske religion gennem religiøse genstande, skikke og ritualer. Hvordan adskiller jødedommen sig fra andre religioner?

• dsc3191.jpg

Heltemod og Hamskiftere

Formålet: At eleverne udforsker vikingerne, vikingesagn samt stifter bekendtskab med Josefine Ottesens bog ”Vikingesagn”

• Fortælleskoven.jpg

Fortælleskoven kommer til Skælskør Bibliotek

Formål: At lade eleverne udforske et univers fyldt med ord og fantastiske fortællinger. Samt skabe rammerne for en æstetisk oplevelse af mødet mellem litteratur og kunst.