Kreativitet 117 tilbud

• Foto til Teaterbilletter.jpg

Teatret Fair Play - DEN FØRSTE DRÅBE BLOD

Hvordan bliver en helt almindelig dansk pige fængslet som terrorist? Hvad får hende til at bekende sig til sharia og jihad? Og findes der overhovedet svar på disse spørgsmål?

• Fagpersoner
  • dsc3191.jpg

Heltemod og Hamskiftere

Formålet: At eleverne udforsker vikingerne, vikingesagn samt stifter bekendtskab med Josefine Ottesens bog ”Vikingesagn”

• Fortælleskoven.jpg

Fortælleskoven kommer til Skælskør Bibliotek

Formål: At lade eleverne udforske et univers fyldt med ord og fantastiske fortællinger. Samt skabe rammerne for en æstetisk oplevelse af mødet mellem litteratur og kunst.

• peterogulven_1600x750.jpg

Bellevue Teatret - Peter og Ulven

Multikunstneren Carl Quist Møller og Copenhagen Phil præsenterer Prokofjevs musikalske eventyr om Peter og Ulven. Carl Quist Møller fortæller og tegner historien om Peter og Ulven ledsaget af det store symfoniorkester. Peter og Ulven er en iørefaldende og sjov indføring i orkestrets instrumenter.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • BLAM.jpg

Bellevue Teatret - BLAM!

BLAM! Fire grå kontormedarbejdere forvandler sig til action-helte! BLAM! Actionkomedien har spillet flere hundrede gange i over 17 forskellige lande på 4 kontinenter! En forestilling, der tryllebinder de store skolebørn med de vildeste 70 minutter på en teaterscene! Parkour og cool moves i en non-verbal stjerneanmeldt forestilling. BLAM!

• DD billede.jpg

Bellevue Teatret - Sommerballet Danish Design

Dansk kreativitet for de store skolebørn i Arne Jcobsens ikoniske designteater. Teatret vil blive møbleret med danske møbelklassikere. Kom på en rundvisning om den verdenskendte danske designer-iværksætterånd og oplev en non-verbal, moderne danseforestilling på 45 minutter om det kreative mennekse med den danske ballet-verdensstjerne Alban Lendorf.

• Kardemomme billede.jpg

Bellevue Teatret - Folk og Røvere i Kardemomme By

Tag hele klassen med til den hyggeligste og festligste juletradition med børneforestilling i den magiske lille Kardemomme By. Mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere – skrappe Tante Sofie, den godmodige Politimester Bastian og naturligvis de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, der lister sig af sted på tå for at stjæle og lave ballade. Velkommen til kardemommefest!

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
  • Skærmbillede 2019-04-09 kl. 22.07.39.png

HamletScenen - Hamlets Time

Forestillingen skal medvirke til at starte dialog om digital adfærd og digitale krænkelser, hvor deling af nøgenbilleder og bodyshaming er problemstillinger blandt unge. Herudover kommer forestillingen også ind på emner som lovgivning og regler, hjælp og vejledning for ofre for digital krænkelse

• Sorg – i børnehøjde.web.jpg

TEATERGRAD - INTERAKTIVT TEATER I KLASSEVÆRELSET OM SORG – HELE LANDET

I forestillingen tager en musiker og en skuespiller børnene med ind i sorgens rum. Et rum hvor der tales og ties. Hvor der er vrede og kærlighed. Afmagt og ensomhed. Men også et rum, hvor der er fælleskab og forståelse. Og musik til at udtrykke alt det, der er så svært at sætte ord på.