Skolernes Venner

 • 10. klasse Campus Køge 2.jpg

  10. klasse Campus Køge
  0 tilbud

  Her er 10. klasse Campus Køges venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Alkestrup.jpg

  Alkestrupskolen
  0 tilbud

  Her er Alkestrupskolens venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Asgaard.jpg

  Asgård Skole
  0 tilbud

  Her er Asgård Skoles venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Borup_skole.jpg

  Borup Skole
  0 tilbud

  Her er Borup Skoles venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Ejby.jpg

  Ejby Skole
  0 tilbud

  Her er Ejby Skoles venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Ellebæk3.jpg

  Ellebækskolen
  0 tilbud

  Her er Ellebækskolens venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • ellemark2.jpg

  Ellemarkskolen
  0 tilbud

  Her er Ellemarkskolens venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Hastrup.jpg

  Hastrupskolen
  0 tilbud

  Her er Hastrupskolens venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Slimminge.png

  Heldagsskolen i Slimminge
  0 tilbud

  Her er Heldagsskolen i Slimminges venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Herfølge.jpg

  Herfølge Skole
  0 tilbud

  Her er Herfølge Skoles venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Holmebæk.jpg

  Holmebækskolen
  0 tilbud

  Her er Holmebækskolens venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Højelse.jpg

  Højelse Skole
  0 tilbud

  Her er Højelse Skoles venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • Kirstinedals.jpg

  Kirstinedalsskolen
  0 tilbud

  Her er Kirstinedalsskolen venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • IMG_0024.JPG

  Sct. Nicolai Skole
  0 tilbud

  Her er Sct. Nicolai Skoles venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • skovbo2.jpg

  Skovboskolen
  0 tilbud

  Her er Skovboskolens venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • søndre.jpg

  Søndre Skole
  0 tilbud

  Her er Søndre Skoles venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven
 • vemmedrup.jpg

  Vemmedrupskolen
  0 tilbud

  Her er Vemmedrupskolens venner, der frivilligt bidrager til undervisningen. Måske har du også et spændende job eller en hobby, du gerne vil fortælle om? Eller måske arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise eleverne? Vi vil være glade, hvis du har lyst til at dele din viden med os! Du kan tilmelde dig her.

  Tilmeld dig som skoleven