Faglig & sparring 4 tilbud

• Daybreak_at_Gale_Crater_(6385412387).jpg

Missionen til Mars på Tycho Brahe Planetarium

Tag dine elever med på mission til Mars. Et naturfagligt forløb, der giver jer et solidt udgangspunkt for det fællesfaglige arbejde med naturfagene.

Tilbud i anden kommune

• Svenstrup Naturskole

På Svenstrup Naturskole tilbyder vi gratis forløb til skolerne i Køge. Vi har aktiviteter, der er med til at støtte op om de Fælles Mål samt de Pædagogiske lærerplaner, og vi tilbyder at skræddersy og udvikle korte eller længere forløb i samarbejde med jer. Oplevelserne i og med naturen kan foregå på skolen eller ved nogle af de mange naturpletter i Køge nær skov, sø og hav.

• Køge Skakklub2.png

Skak som vidensformidler

Sæt skak på skoleskemaet og styrk elevernes logiske sans, koncentrationsevne, tålmodighed og sociale kompetencer.

Køge Skakklub tilbyder at komme ud på skolerne med forskellige skakaktiviteter, der både retter sig mod elever, lærere og pædagoger.

• Introkursus for lærere og pædagoger i 3D-design og 3D-print

Med et introkursus i 3D-design og 3D-print bliver I klædt på til at undervise og arbejde med eleverne på en sjov og anderledes måde.

Real Dream udbyder kurset, der er spefikt rettet mod lærere og pædagoger i folkeskolen.