Vinterbogen – Booktalk for 5.-6. klasse

• Vinterbogen.jpg

Vi præsenterer en stak af de gode, sjove og spændende bøger for børn i 5.-6 klasse. Vi taler også om, hvordan man kan låne bøger på www.ereolenGO.dk, og hvordan man kan anmelde bøger og være med i Vinterbogen.  Vinterbogen er skolekonkurrencedelen af den velkendte læselystkampagne, ”Sommerbogen”, der på opfordring fra lærere og bibliotekarer, er taget ud af sommerferien og i stedet lagt midt i skoleåret. Læs evt. mere på https://biblo.dk/vinterbogen-2019

Besøget varer en time incl. evt. lån af bøger.

Tilmelding
    Ved tilmelding får I en indmeldelsesblanket, som vi håber, I vil give eleverne med hjem. Hvis vi får blanketterne udfyldte tilbage tre dagen inden jeres besøg, får børnene udleveret et lånerkort, og de kan låne materialer med hjem.

Skriv i tilmeldingen, hvilket bibliotek I vil besøge, hvilken dato og tid I gerne vil komme, samt hvilken lærer der er den enkelte klasses kontaktperson. Skriv også gerne elevernes læseniveau for at vi har medtaget bøger til alle klassens elever.

”Booktalk for 5. og 6. klasse” foregår i perioden 28.januar – 28.februar.

Gratis!

Årstid

Januar - marts

Mellemtrin

bib logo sh out.jpg Tilbuddets hjemmeside
    Hvor?

Bibliotekerne i Køge. Skriv i tilmeldingen, hvilket bibliotek I vil besøge, hvilken dato og tid I vil komme, samt hvilken lærer der er den enkelte klasses kontaktperson.Skriv også gerne elevernes læseniveau for at vi har medtaget bøger til alle elever.

mie.a.olsen@koege.dk

mie.jpg