Uddannelse 6 tilbud

• 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• LO Midtsjælland foto 3.png

Dine rettigheder på arbejdsmarkedet

Aftaler, love, overenskomster.

Er der nogen forskel???? Og hvad betydning har det for mit arbejde????

Tilbud i anden kommune

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

Tilbud i anden kommune

• BGK1.jpg

BGK - Billedkunstgrundkursus

Drømmer du om at komme ind på et af Kunstakademierne, en design- eller arkitektskole? Så er det 3-årige forberedende studieforløb på Køge BGK måske noget for dig. Undervisningen er målrettet unge mellem 15 og 25 år, der har talent. Du får faglig viden, metodisk færdighed og kompetence i kreative, kunstneriske og formgivningsrelaterede fag.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

• Kulturjagt Køge Bugt

Gå på opdagelse i kulturmiljøerne langs hele Køge Bugt - fra Greve i nord over Solrød og Køge til Stevns i syd. Hjemmesiden giver en masse viden og guider jer videre til spændende oplevelser med historien. Den indeholder også mange gode fotografier, tekster, quizzer og meget andet til jeres undervisning.