Natur & friluftsliv 25 tilbud

• G.00.01_TITLE_HD.png

Guidetur på Tycho Brahe Planetarium

Giv din klasse en ekstra og dybere dimension på vores anmelderroste og prisvindende udstilling, om grundstofferne i os og hvor de er dannet i universet.

Tilbud i anden kommune

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Plakat-1.png

MADmovers - Gratis undervisningsforløb for 6. klasse

Tilmeld din 6. klasse MADmovers, hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Enestående mulighed for at tilbyde din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 6. klasser i hele Danmark.

• Handel og konflikt.JPG

Handel og konflikt i vikingetiden

En bro som den vi bygger, har i vikingetiden været et knudepunkt, hvor folk har mødtes for at handle. De handlende kunne sælge deres varer til de mange rejsende, som kom langvejsfra for at komme over broen.

Tilbud i anden kommune

• Forside - Tom Dåse-fagbog.PNG

Fagbog om genanvendelse: Tom Dåse og hans genan-venner

"Tom Dåse og hans genan-venner" er titlen på en gratis fagbog, der giver dine elever solid faglig indsigt i hvad genanvendelse af flasker og dåser er – hvorfor det er vigtigt, og hvad emballagerne er lavet af. Bogen, der er udviklet af Dansk Retursystem, er målrettet 2.-4. klassetrin.

• drs_web_banner_forside.png

Mission Possible: Skolemateriale om miljø og klima

Vær med til at teste Dansk Retursystems nye skolemateriale og tag dine elever med på en mission. Her vil I opdage, hvor mange klimavenlige ting, I allerede gør. Og I vil blive inspireret til, hvordan I kan gøre en forskel i jeres hverdag for at sikre, at Jorden får det bedre. Materialet er målrettet børn i 5.-7. klasse.

• Dyreliv, planteliv og kunst ved vandhullet

Det summer og kvækker i Naturskolens vandhul og hvis man er meget stille kan man måske høre sivene gro. Hvem er vandhullets mange beboere, og hvad lever de af? Og kan man bruge vandhullet til at skabe kunst med? Kom ud på Svenstrup Naturskole og find ud af det!

• Livet ved havet

Hvilke dyr lever under havoverfladen i Køge Bugt? Hvem spiser hvem, og hvordan fungerer samspillet mellem os mennesker og livet i havet?

Vi tager waders på og rejehov i hånden, når vi går ud i Køge Bugt og undersøger livet i havet. Måske I kan fange nok rejer til at lave jeres egne rejemadder?

• Fra æg til kylling

En rugemaskine er meget mere end blot en rugemaskine, der klækker nuttede kyllinger. Kom ud på Svenstrup Naturskole og find ud af, hvad I også kan lære ved et forløb om æg, kyllinger og høns.

• Kunst i Naturen

Hvem siger, man skal sidde inde og male eller designe? Naturen vrimler med materialer, farver, former, lys og skygge. På forløbet "Kunst i Naturen" koncentrerer vi os om at skabe kunst i naturen, af naturen.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.