Motion & bevægelse 26 tilbud

• IMG_6343.PNG

Oplev 1600-tallets Køge med "what3words" på mobilen

Du kan nu gå på opdagelse i 1600-tallets Køge med din mobiltelefon. Find rundt i Køge med en sjov app. Læs tekster om stedernes historie og kom dybere ind i Køge spændende historie. Tag quiz´er undervejs.

• Gruppebillede ind og udskolingselever.jpg

HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN - 3 fagdage vedr. Trivsel, Bevægelse og Foreningsliv

De tre fagdage er både for indskoling - og udskoling. Forløbet indeholder tre dage, hvoraf den ene afholdes fælles for ind - og udskoling i en lokal fodboldklub.

• SFO Basket.JPG

Basketball i skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

DM i Riffelskydning for 5. klasser - Vind 8.000kr. til klassekassen

Førstepladsen vinder 8.000 kr. til klassekassen ved DM i skoleskydning for hele landets 5. klasser. En fantastisk øvelse i koncentration, udholdenhed og balance for både drenge og piger. Det er både sjovt, udfordrende og godt for klassens fællesskab.

• SquareDance.jpg

Squaredance

Modern Western Square Dance er motion for krop og sjæl, Der undervises på engelsk, og det giver en god kondition da der både skal tænkes og motioneres samtidig.

• Køge Roklub.png

ATTENTION ... GO! Skoleroning i Køge Roklub

ATTENTION...GO 6. og 7. klasser, hvem er Køges stærkeste klasse?
    Fyr den af i en romaskine og bliv udfordret på rotaget, samarbejde og styrke. Køge Roklub tilbyder et inspirerende forløb, der er bygget op om tre sjove aktiviteter, som bringer bevægelse ind i undervisningen og styrker sammenholdet i klassen.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

• Køge Håndbold.jpg

Håndbold for alle

Køge Håndbold kommer gerne på besøg på Køges skoler!

I samarbejde med skoler kan vi tilbyde indskolingselever et forløb på 6 lektioner, hvor vi selv kan tilbyde at være med i de fleste af lektionerne. Med til besøget hører et færdigt nedskrevet forløb, som indskolingslæreren kan bruge. Her er temaer, læringsmål og konkrete øvelser beskrevet.

• Livet ved havet

Hvilke dyr lever under havoverfladen i Køge Bugt? Hvem spiser hvem, og hvordan fungerer samspillet mellem os mennesker og livet i havet?

Vi tager waders på og rejehov i hånden, når vi går ud i Køge Bugt og undersøger livet i havet. Måske I kan fange nok rejer til at lave jeres egne rejemadder?

• Kunst i Naturen

Hvem siger, man skal sidde inde og male eller designe? Naturen vrimler med materialer, farver, former, lys og skygge. På forløbet "Kunst i Naturen" koncentrerer vi os om at skabe kunst i naturen, af naturen.