Kreativitet 39 tilbud

• Riddersalen Christiansborg Slot mand og pige foran gobelinerne foto Thorkild Jensen.jpg 1690x830.jpg

Christiansborg Slot - Fra Absalon til atombombe – 1000 års danmarkshistorie i gobelinerne

Dette forløb tager eleverne med tilbage i historien i et kronologisk perspektiv, der giver dem overblik over historiens lange linjer.

Tilbud i anden kommune

• 10944237-node-image-upload-pige_froe_kongernes_lapidarium_foto_thorkild_jensenjpg.jpg

Kongernes Lapidarium i Christian 4.s Bryghus - Skulpturer i majestætens tjeneste

Omvisning i Kongernes Lapidarium

• c8ae5dff63.jpg

Nationalmuseet - Klunkehjemmet - Herman Bang og det moderne gennembrud

Med afsæt i Nationalmuseets Klunkehjem sættes der fokus på Herman Bang, hans forfatterskab samt den tid og det samfund, han levede i.

• Musikmuseet - Ears on - musik og rum

Hvor store instrumenter kan vi bygge på skolen? Kan vi bruge rum og steder på en ny måde? Vi bygger kæmpeinstrumenter og lydinstallationer, komponerer musik og skaber en fælles lydvandring.

• Musikmuseet - Ears on - musik og natur

Hvordan påvirker klimazoner og plantebælter musikken i hele verden? Kan vi lære om musik gennem myter? Vi bygger instrumenter, skriver og komponerer.

• Musikmuseet - Ears on - musik & funktion

Dette forløb sætter fokus på musikken i brug. Hvad bruger vi musik til? Vi bygger instrumenter, som skal bruges i helt bestemte situationer fra elevernes hverdag.

• Station Next - Stunt på film

På kurset får eleverne indblik i stuntmandens fag og konstruerer deres egne stunts, som bliver filmet og vist.

• Station Next - Filmskuespil

På kurset får eleverne indsigt i filmskuespillerens fag og arbejder med deres egne scener.

• Station Next - Remake en reklamefilm

På kurset får eleverne indblik i reklamefilmens univers og genskaber deres egen version af en eksisterende reklame. Eleverne når at producere en færdig film.

• Station Next - Manuskript til film

På kurset får eleverne indblik i de forskellige faser i manuskriptudviklingen og kommer i gang med at skrive deres eget manuskript.