Faglig & sparring 6 tilbud

• Daybreak_at_Gale_Crater_(6385412387).jpg

Missionen til Mars på Tycho Brahe Planetarium

Tag dine elever med på mission til Mars. Et naturfagligt forløb, der giver jer et solidt udgangspunkt for det fællesfaglige arbejde med naturfagene.

Tilbud i anden kommune

• Svenstrup Naturskole

På Svenstrup Naturskole tilbyder vi gratis forløb til skolerne i Køge. Vi har aktiviteter, der er med til at støtte op om de Fælles Mål samt de Pædagogiske lærerplaner, og vi tilbyder at skræddersy og udvikle korte eller længere forløb i samarbejde med jer. Oplevelserne i og med naturen kan foregå på skolen eller ved nogle af de mange naturpletter i Køge nær skov, sø og hav.

• Køge Skakklub2.png

Skak som vidensformidler

Sæt skak på skoleskemaet og styrk elevernes logiske sans, koncentrationsevne, tålmodighed og sociale kompetencer.

Køge Skakklub tilbyder at komme ud på skolerne med forskellige skakaktiviteter, der både retter sig mod elever, lærere og pædagoger.

• BGK1.jpg

BGK - Billedkunstgrundkursus

Drømmer du om at komme ind på et af Kunstakademierne, en design- eller arkitektskole? Så er det 3-årige forberedende studieforløb på Køge BGK måske noget for dig. Undervisningen er målrettet unge mellem 15 og 25 år, der har talent. Du får faglig viden, metodisk færdighed og kompetence i kreative, kunstneriske og formgivningsrelaterede fag.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

• Introkursus for lærere og pædagoger i 3D-design og 3D-print

Med et introkursus i 3D-design og 3D-print bliver I klædt på til at undervise og arbejde med eleverne på en sjov og anderledes måde.

Real Dream udbyder kurset, der er spefikt rettet mod lærere og pædagoger i folkeskolen.