179706_215107845303142_1140592964_n.jpg

SKOLENIVIRKELIGHEDEN.DK

"SKOLEN SKAL UD I VIRKELIGHEDEN, OG VIRKELIGHEDEN SKAL IND I SKOLEN

Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne, både i teori og praksis. Skolenivirkeligheden.dk er en landsdækkende uafhængig non-profit portal, der gør det nemt at finde et forløb, en oplevelse eller en inspirationskilde, der passer ind i de fleste udeskoleforløb. Lige fra at lave sin egen køkkenhave til hvorfor man betaler skat, eller til hvordan man får bevægelse ind i skoledagen.

VIL DU VÆRE ET TILBUD?
Skolenivirkeligheden.dk er udviklet af Fredensborg Kommune og er en uafhængig non-profit portal. I 2015 inviterede vi alle andre danske kommuner til at være med i fællesskabet. Skolenivirkeligheden.dk er Danmarks største Åben Skole portal til grundskolen. Vi arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud, eller vil I som kommune gerne være en del af skolenivirkeligheden.dk netværket med egen side der indeholder lokale tilbud, så hører vi meget gerne fra dig.

MEDLEMSKOMMUNE
Som medlemskommune har man mulighed for at selv at vælge, hvilke tilbud der skal være på ens kommunale side. Man har mulighed for selv at vælge sine kategorier, og man har mulighed for at oprette egne lokale tilbud, som i høj grad er det, lærere og pædagoger efterspørger. Desuden indgår man i et netværk, hvor vi udveksler erfaringer, idéer og udviklingsmuligheder. Kontakt Thomas Rasmussen på 9132 5831 eller på thras@fredensborg.dk, hvis I som kommune ønsker at blive medlem af skolenivirkeligheden.dk. Som medlemskommune følger også et gratis medlemsskab af dagtilbudivirkeligheden.dk med de samme muligheder, som I har på skolenivirkeligheden.dk.

IKKE MEDLEMSKOMMUNE
Som ikke medlemskommune kan man se de Åben Skole tilbud, som findes i hele den region, kommunen ligger i. Skolenivirkeligheden.dk lægger kun tilbud op her, der er store nok til at dække hele regionen. Man vil derfor ikke finde så mange lokale tilbud. For at kunne oprette og finde lokale tilbud på siden, skal kommunen være medlem af skolenivirkeligheden.dk. Det er skolenivirkeligheden.dk's overordnede administrator, der til enhver tid vurderer, om tilbuddet er relevant for skolenivirkeligheden.dk's brugere.