DAC - Arkitekturundervisning i HELE Danmark

• Arkitekturprojekt2_JDW.jpg

I efteråret 2018 tilbyder DAC helt ekstraordinært arkitekturundervisning lokalt på alle skoler i hele Danmark. Undervisningen er tilrettelagt til hhv. indskoling og udskoling med forløbene "Den hemmelige hule" og "Fællesskab din by". Undervisningen tilbydes til en særlig favorabel pris og afvikles lokalt ved DAC-undervisere fra august til december 2018.

DEN HEMMELIGE HULE (indskoling)
    "Den hemmelige hule" er et kreativt undervisningsforløb, hvor dine elever eksperimenterer med at bygge hulemodeller med inspiration fra naturens former og materialer. Vi giver eleverne et indblik i arkitektens fantasifulde univers, og hvilke overvejelser man skal gøre sig, når man konstruerer en hemmelig hule.

Under forløbet arbejder vi med:

• Arkitekturens formgivning, konstruktionsprincipper og æstetik (Billedkunst)
    • Geometriske former og rumlige strukturer (Matematik)
    • Landskab og beplantning (Natur/teknologi)

FÆLLESSKAB DIN BY (udskoling)
    Hvordan kan man skabe et nyt byrum, der giver plads til fællesskab og inviterer til aktivitet på tværs af generationer? I forløbet "Fællesskab din by" aktiveres elevernes personlige og lokale kendskab til byen og dens uderum.

Under forløbet arbejder vi med:

• Skala, målestok, plan og rumlig tegning (Matematik)
    • Designproces (Håndværk og design)
    • Digitale redskaber (Håndværk og design)

Pris og pakker
    Ét undervisningsforløb koster 500 DKK for tre timers undervisning ved DAC& LEARNING lokalt på skolen samt materiale til forberedelse og efterarbejde. Derudover tilbydes gratis lærerkursus ved DAC& LEARNING forud for undervisning som forberedelse af de deltagende lærere.

Skolen skal som minimum købe 6 forløb til afvikling i indeværende år. Der kan indkøbes på tværs af de to undervisningsforløb.

DAC& LEARNING giver et tilskud til leje af bus ved køb af forløb til indskolingen.

Alle købte forløb skal afvikles i forlængelse af hinanden – eksempelvis inden for den samme uge eller over flere sammenhængende dage. Der kan afvikles flere forløb pr. dag. Alle undervisningsforløb skal være afviklet inden d. 31. december 2018. Forløbene bookes inden d. 31. august 2018. Herefter koordineres besøgene og den konkrete afvikling direkte med skole og underviser.

500 kr.

Årstid
    • Juli - september
    • Oktober - december