Kreativitet 141 tilbud

• Go´nat min skat_lilleversion2.jpg

Go'nat min skat

Musikteater SaltoMortale & Børns Vilkår præsenterer ny operafortælling. Med sit helt unikke operaformat skildrer GO’NAT MIN SKAT et barns oplevelse af frygt, utryghed og dét at blive bange, når publikum inviteres helt indenfor i børneværelset efter sengetid. Som forberedelse til forestillingen, har Børns Vilkår udviklet et undervisningsmateriale, der klæder eleverne på til selv at tale om de svære følelser, der ofte er forbundet med utryghed og frygt. Vi glæder os til at se dig og dine elever!

• vi bygger arkitektur beskåret.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Vi bygger arkitektur

Dette forløb henvender sig til 3.-6. klasse, hvor vi undersøger begrebet arkitektur ved hjælp af limpistol, pap, tape og træpinde.

• IMG_3484.JPG

Podcastfabrikken - Podcastkursus 8-10 klasse

Podcast er en fed måde at formidle på. På Kurset arbejder eleverne med alle facetter af podcastproduktion. Tilrettelæggelse, Optagelser, Redigering, Speakes og Journalistisk.

• swea.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Up-cycling - forny det kasserede

Billedkunstner uddannet fra Designskolen Kolding. Mange års erfaring som freelance grafisk designer, eget mærke med interiørtekstiler og over 20 års erfaring med serigrafisk tryk, på tekstil og papir.

• Skærmbillede-2015-10-21-kl.-12.14.31-640x398-n2y8rgn1ttf98hwtkeg6046ttd0g8gkv5ry8zb8pfc.png

Gæsteatelier Hollufgård - Hvad er dit statement?

• arkitektur og skulptur projekt.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Arkitektur- og skulpturprojekt

Dette forløb henvender sig til 6.-9. klasse, hvor vi undersøger begreberne arkitektur og skulptur ved hjælp af limpistol, pap, tape og træpinde.

• ice.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Ice for kids

Ice for kids er en del af et isskulpturkoncept, som jeg siden 2007 har lavet for børn og voksne i hele Danmark. Jeg medbringer isblokke som skæres på stedet. Hver deltager får handsker, stemmejern og en isblok.

• Teatergrad - Interaktivt teater i klasseværelset om krig – hele landet

I »Krig – i børnehøjde« tager to skuespillere eleverne i hånden, og med en fortælling om krig i et fjernt land bag høje bjerge åbner de ind til deres følelser, viden og tanker om krig – og fred.

• FaellsskabIBH_1024x543_web.jpg

Teatergrad - Interaktivt teater i klasseværelset om fællesskab – hele landet

I »Fællesskab – i børnehøjde« skabes et eventyrligt univers, hvor den store fortælling om fællesskab vokser ud af de små.

• Demokrati-i-børnehøjde2_lavweb.jpg

Teatergrad - Interaktivt teater i gymnastiksalen om demokrati – hele landet

I »Demokrati – i børnehøjde« skaber to skuespillere sammen med eleverne en fortælling, hvor demokratiet sættes på prøve, så det kan opleves, føles og mærkes på egen krop.