Holbæk Bibliotekerne: Find fidusen med Læsefidusen

• årshjul_grafik.jpg

Igennem en årrække har Holbæk Bibliotek tilbudt mange store børnehavebørn at deltage i "Læsefidusen", der sætter fælles fokus på bogstaver, ord og højtlæsning. Nu åbner vi op for at alle børn i Holbæk Kommune, der skal starte i skole i 2019, kan lege med sammen med Læsefidusen i året frem til skolestart - altså i "skoleåret" 2019/20. Læringsforløbet er delt op i workshops, forældrefiduser og ikke mindst en bog til alle de børn, der deltager.

Hver institution kan selv sammensætte deres eget læringsforløb og booke de workshops/bibliotekstilbud, der er relevante for dem. Vi har dog begrænsede pladser og der vil blive sorteret efter "Først- til-Mølle"-princippet og udfra at alle dagtilbudsområder er repræsenteret. Hver workshop kræver lidt planlægning og forberedelse fra dagtilbud, forældre og ikke mindst bibliotekets side - så vælg, kun tilbud til, som I kan "løfte" i en travl hverdag.

Der kan vælges imellem følgende tilbud:

• Bestil bogen "Find fidusen med Læsefidusen". (September 2019)
      OBS! Hver opmærksom bøgerne skal hentes på Holbæk Bibliotek, hvis I ikke vælger workshops til.
    • Læsefidus-workshop 1 - besøg i boghandel og på biblioteket. (Ugerne 37 - 39)
      Vi laver bogstavjagt i Holbæk Bog & Idé i Smedelundsgade, tager derefter på biblioteket og spiser madpakker og får en historie (og et lånerkort)
    • Læsefidus-workshop 2 - Følelser (Ugerne 47 - 49)
      Få besøg i dagtilbuddet, hvor vi arbejder med siden om følelser i bogen "Find fidusen med Læsefidusen".
    • Læsefidus-workshop 3 - yndlingsbøger (4 - 6)
      Vi kommer ud i dagtilbuddet og taler om gode bøger. Børnene skal selv have fået læst og kunne fortælle om deres egen yndlingsbog.
    • Forældrefiduser (Den 27. september kl. 17) - sig det videre til forældrene!
      Besøget foregår på Holbæk Bibliotek, hvor vi fortæller om de gode børnebøger, dialogisk læsning og alle bibliotekets tilbud
      Der vi være et let traktement og mulighed for børnepasning imens.
    • Bestil et Læsefidus-mini-bibliotek (September)
      Læsefidus-mini-biblioteket er målrettet arbejdet med bogen "Find fidusen med Læsefidusen" og kan bruges af personale, børn og deres forældre.

Vælg et tilbud via link ovenfor for at booke og klik kun "Book tilbud her" hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september