ENIGMA - WIFIVE - DET GODE DIGITALE FÆLLESSKAB

• WiFive.png

WiFive er et gratis undervisningsmateriale til 4.-6. klasser om vores digitale fællesskaber.

Det er udviklet i et stærkt samarbejde mellem Danske Skoleelever, TDC og skoleelever fra hele landet. Materialet er udviklet til og af eleverne med udgangspunkt i deres digitale virkelighed.

På ENIGMA kan I booke et opstartsforløb, hvor vi introducerer jer til WiFive og dykker ned i to af materialets moduler om teknologiforståelse og sikkerhed online.
    Hjemme i klassen kan I efterfølgende arbejde videre med materialets to andre moduler om den gode tone online og den gode stil. Til slut kan eleverne tage et ”digitalt kørekort” og afprøve deres digitale færdigheder.

Materialet kan downloades på www.wifive.dk

Gratis for de første 25 klasser, der booker (derefter 1000 kr.)

Årstid

Hele året

Mellemtrin

• It og medier

DANSK
    WiFive understøtter målene for It og kommunikation og det tværgående tema It og medier. Eleverne reflekterer over deres egen brug af internettet, analyserer og diskuterer egne og andres handlinger på sociale medier. Forløbet giver eleverne mulighed for at få en forståelse for og fordybe sig i internettets funktion og betydning samt interaktion på sociale medier.

ENIGMA_(WITH_SLOGAN_DANISH)_Regular_7_14_L_red.png Tilbuddets hjemmeside
    Hvor?