GRUG Skole Yoga - Yoga og meditation for ungdomsuddannelser

• yoga.jpg

Lad de studerende opleve vores yogastudio, eller få besøg af vores undervisere på skolen.

Vi er et team af uddannede yogalærere, alle med bred erfaring inden for pædagogisk arbejde med børn og unge. Vi har et bredt spektrum af indgangsvinkler til yoga og kan planlægge og skræddersy vores undervisning med henblik på læreplanen og den individuelle gruppes behov efter nærmere aftale med den pågældende lærer eller pædagog. Gruppen får materiale med hjem, som kan anvendes i hverdagen både i klassen, men også af den enkelte elev privat.

Jeg kommer gerne ud til jer og underviser mod et kørselstillæg beregnet efter gældende takster fra Brønshøj

Varighed: 1-2 timer

Max deltagere: 25

1 time 800 kr. - 1,5 time 1.100 kr. - 2 timer 1.300 kr.

Årstid

Hele året

Ungdomsuddannelser

• Biologi
    • Idræt
    Læringsmål

Yoga styrker fysisk og mentalt. Vi introducerer de studerende til klassiske yogaøvelser tilpasset aftalte temaer. Kropsbevidstheden skærpes, og det samme gælder evnen til fordybelse og til at mærke egne behov. De studerende vil opleve, hvordan de bliver i stand til at skabe ro i deres egen krop og hoved, og erfarer, hvordan de kan påvirke deres eget energisystem. Den øgede opmærksomhed på sig selv og omgivelserne virker forebyggende på stress og understøtter den enkelte i at blive lyttende, empatisk og nærværende til stor gavn for den enkelte og for fællesskabet.

Vi planlægger og skræddersyr forløb samt arrangerer enkelttimer tilpasset læreplanen og gruppens aktuelle behov.

I får materiale og øvelser med hjem, som kan anvendes i klassen i hverdagen.

Vi tilbyder også stole-yoga med henblik på brug i klasseværelset og til studerende med fysiske handicaps.

Temaer ud over fysisk aktivitet og meditation kunne alt efter klassetrin være: mental og fysisk sundhed, livsstil, nervesystemet og stress, holistisk tilgang til bevægelse, tværfaglige temaer som filosofi, etik, biologi, fysiologi, ernæring samt kønsspecifikke temaer som feminine og maskuline værdier, anti-mobning, sociale kompetencer og håndtering af svære følelser.

yoga logo.png Tilbuddets hjemmeside
    Hvor?