Get Grooved - danseglæde for alle

• Når du groover, kan du ikke gøre det forkert, og derfor er du sikker på at få succes med din dans. Det er kreativt, legende let og virkelig sjovt.

Kreativitet, leg, fed musik, gode rytmer og FÆLLESSKAB. Groove er en unik måde at være sammen på og inddrage alle i fællesskabet. Vi danser de samme trin på hver vores måde, og har en fest imens. Samtidig arbejder vi med kropsforståelset.

Vi tilbyder:
    • Events for små og større grupper - eller hele skolen
    • Et grooveforløb på 5 gange i klassen
    • Groove og mindfulnessforløb på 5 gange i klassen
    • Vi har silent groove (dans med høretelefoner) op til 23 personer

En session Groove op til 50 børn koster 2.500 kr.
    Ved over 50 børn skal der bruges 2 undervisere, så der kommer et ekstra tilskud på 35 kr. pr barn udover 50 børn.
    Hvis der er 80 børn er prisen således 3.550 kr. En lille klasse med under 20 børn koster 2.000 kr.

Hvis skolen ligger mere end 25 km fra Lyngby aftales et tilskud til transport

Hvis man skal bruge silent Groove (høretelefoner) koster det ekstra 65 kr, pr session pr høretelefon.

Fra 2.000 kr.

Årstid

Hele året

• Børnehaver & Dagtilbud
    • Ungdomsuddannelser
    • Idræt
    • Elevernes alsidige udvikling
    • Sundheds- og Seksualundervisning
    Læringsmål

Forstå eget bevægelsesmønster, social forståelse, forståelse og accept af andre, musikalsk forståelse, fysisk forståelse, lære egne og andres grænser at kende

Skærmbillede 2019-08-24 kl. 00.29.20.png Tilbuddets hjemmeside
    Hvor?

På jeres skole (indendørs eller udendørs)

42322027

kontakt@getgrooved.dk

IMG_2329.jpg

Vi er Pernille, Dorthe og Mette. Vi er alle uddannet til at undervise børn, unge og voksne i groove. Vores faglige baggrund er Idræts- og ungecoach, sygeplejerske og socialrådgiver. Sammen udgør vi Getgrooved.dk, der har til formål at sprede danseglæde og fællesskaber blandt børn og unge. Vi glæder os til at danse med jer.

Se flere billeder