AFUK - Cirkus på Skemaet

• _A4A8678.JPG

Cirkus kan berige undervisningen og skabe bevægelse i skoledagen. Nycirkus omfatter både fysisk, kreativ og social læring, der kan skabe motivation, sammenhold og udvikle faglighed i undervisningen.

Vi underviser alle klassetrin, i hele landet. Vi laver kurser både halve, hele dage og tema-uger efter aftale.

Vores undervisere har erfaring med alle alderstrin. Og vi har undervisere tilknyttet i de fleste danske regioner.

Vi sender 1 underviser per 12 elever og altid 2 undervisere for elev-tal derover af hensyn til sikkerhed.

Kurser kan også afvikles i vores cirkus-faciliteter i København, hvor vi har trapezer, springgulv og longerings-faciliteter.

Pris aftales individuelt efter ønsker om varighed og i forhold til transportudgifter.

(Cirkus på Skemaet er et gratis Åben Skole-tilbud i Københavns Kommune).

Årstid

Hele året