BUSTER Filmfestival

• Skærmbillede 2019-08-12 kl. 12.38.47.png

BUSTER er Danmarks største film- og mediefestival for børn og unge. Hvert år inviterer vi indenfor til 14 dage med fagrelevante film fra hele verden tilsat workshops, undervisningsmaterialer, dialog, interaktion og unikke oplevelser for børn på alle klassetrin i grundskolen.

BUSTER er det sted, hvor børn og unge kan opleve, debattere, lære og stille spørgsmål til de ting, der fylder i verden – i dag og i morgen. Derfor præsenterer vi hvert efterår hele to uger spækket med øjenåbnende film, spændende workshops og unikke oplevelser i filmens og mediernes univers.

BUSTER finder sted fra 23. september til 6. oktober, og billetsalget til skoleprogrammet er startet!

Billetter til skolevisninger koster 17 kr. og workshop-billeter koster 600 kr. for en hel klasse.

Vi ses i biografen!

Årstid