Udeskolevejledning

• DSCF4983.JPG

I Fredensborg Kommune er der fokus på Den Åbne Skole, her kommer Udeskolen i spil. Få hjælp til at komme i gang med udeskoleundervisning uden for klasserummmet.

Sparring og udvikling: Rekvirer hjælp til planlægning på din skole. Indsatsen kan udvikles i fælleskab eller der kan tilbydes afprøvede forløb til det aktuelle klassetrin på Fredensborg Naturskoles feltstationer, eller på anden egnet lokalitet.

Evaluering: Vi ser om det virker - og når vi de mål der er sat ?- er altid spørgsmålet. Hjælp til evaluering af forløb, i den teoretiske og praktiske fase, samt en konkret effektmåling der nu og her bidrager til viden om elevernes udbytte.

Mandskab: Få en ekstra ressourse til dine udeskoledage, altså en hjælpende hånd til afviklingen. Færdige forløb kan til tider strande på manglende personale. Her tilbydes kvalificeret hjælp og støtte. Fra klassen påbegynder rejsen fra skolen til man atter er retur.

Årstid
    • Januar - marts