Geologi - på vej til den fællesfaglige prøve i naturfag

• 240_F_106129797_xKjQPyXMra2zMeCw8ZRA5biMCal0O7AB.jpg

Naturcenter Nyruphus tilbyder 3 timers ude-undervisning af en geolog i folkeskolens geologiske læringsmål. Undervisningen er designet som en optakt til fællesfaglige prøveforløb i naturfag.

Tag med på en tur til stranden, hvor vi bruger strandsten m.m. til at gennemgå de store træk i udformningen af Danmarks undergrund og dens ressourcer. Hvilken historie har lige præcis vores jordplade gennemlevet?

I kan også tage turen til Naturcenter Nyruphus og lære om istidens landskabsdannelse, klima og havniveauforandringer. Her skal eleverne selv opbore sedimenter, blandt andet fra en mose.

Naturfagslærere har også mulighed for selv at tage kurset i teams mhp selv at gennemføre geologi-turene for eleverne. Her vil der efterfølgende være mulighed for at låne udstyr på naturfagscenter Nyruphus.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september