Faglig & sparring 6 tilbud

• Konference 2018.jpg

AFS Interkultur - Konference 13. november: Dialog, Dannelse og Interkulturel Forståelse

Gratis konference giver inspiration til, hvordan du i praksis kan arbejde med at udvikle fordomsfrie dialoger og interkulturel forståelse. Özlem Cekic fortæller om, hvordan vi skaber et rum til at være uenige sammen og en forsker fortæller om skolens rolle til at skabe dialog og demokratiske rum.

• 240_F_106129797_xKjQPyXMra2zMeCw8ZRA5biMCal0O7AB.jpg

Geologi - på vej til den fællesfaglige prøve i naturfag

Lær om Danmarks undergrund og vores ressourcer samt om Istidens klima og havniveauforandringer.

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• Svenstrup Naturskole

På Svenstrup Naturskole tilbyder vi gratis forløb til skolerne i Køge. Vi har aktiviteter, der er med til at støtte op om de Fælles Mål samt de Pædagogiske lærerplaner, og vi tilbyder at skræddersy og udvikle korte eller længere forløb i samarbejde med jer. Oplevelserne i og med naturen kan foregå på skolen eller ved nogle af de mange naturpletter i Køge nær skov, sø og hav.

• DSCF4983.JPG

Udeskolevejledning

Få hjælp til at komme i gang med udeskoleundervisning uden for klasserummet. Alt fra planlægningshjælp til færdige forløb, sparring omkring planlægning af udeskoleforløb. Hjælp til evaluering af forløb, og effektmåling. Få en ekstra ressourse til dine udeskoledage, altså en hjælpende hånd på afviklingsdagene.

• BD_1.jpg

Den bæredygtige skole - muligheder på Naturskolerne

Bæredygtighed er et helt centralt begreb for os naturvejlederne. Mange af de eksisterede forløb på Naturskolerne handler om at forstå de grundlæggende naturprocesser, der danner basis og ramme for bæredygtigheds-begrebet. Vi vil også rigtig gerne udvikle nye forløb og samarbejder som passer til det I efterspørger.