Erhverv 96 tilbud

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Bilka One Stop Fields data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Lyngby data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Glostrup data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• alk.png

Sygdom, krop og kemi

Kom ud og lær om sygdom, krop og kemi hos ALK. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om kroppen og hvordan medicin virker. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvad ALK arbejder med inden for medicin og sundhed.

• gribskovel.png

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra Gribskov El ApS, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

• ksel.jpg

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra Ks-El Enterprise, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

• clio.png

Ultra:bit - kodning på en virksomhed

Kom og oplev hvordan man arbejder med teknologi og kodning hos Clio Online. Igennem dette undervisningsforløb i Natur/teknologi, vil eleverne lære simpel kodning og få en forståelse for, hvordan teknologi virker. Eleverne lærer, hvordan en proces kan nedbrydes til flere trin, og at computere gør præcis det, man koder dem til. Som en del af forløbet bruger eleverne deres mikrocomputer til selv at kode.

• elstykren.jpg

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra Elstyrken ApS, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

• nive.png

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra Niverød El Service A/S, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

• a2.jpg

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos Karfa A/S. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Karfa A/S bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.