Rejsen til Afrika - interaktiv musikfortælling

shagembe@gmail.com

AJ.2018.lil.jpg

Anders ”Shagembe” Jørgensen
    Underviser: Pædagog, Master i børne- & ungdomskultur, Studierejser i Østafrika, dertil 30 års erfaring som underviser, historiefortæller & kulturformidler på skoler, institutioner, for MS & Images of Africa, senest underviser for Headstart i Vietnam og lærervikar i PVB.

rejse.t.afrika.kolage.aabenskole.m.text.jpg

1-2 lektioner i musiklokale / klasselokale (+ trommer & perc. til ca 6-8 personer).

Forløbet består af fagte-sange, kæde- & fællesdans, samt soloimprovisationer og chance for at spille trommer.

Vi lærer at holde en fællestakt med sang, tramp & rytme. Vi lærer om dialogisk sang m. forsanger & kor; oplever forskellige grundrytmer (puls, lille- & danse-tromme), danser til 4/4, 3/4 & claves-rytmer. Og alle børn tilbydes afslutningsvis en mulighed for trommespil og solodans.

Sange og danse som laves på dansk bygger på oversættelser fra swahili i Østafrika og fra Vestafrika.

BETALINGSFORLØB

Fra 1.000 kr – Ekstra underviser samt afrikanske trommer kan medbringes mod aftalt honorering.

Årstid
    • Januar
    • Februar
    • Marts