Mod til forandring - Foredrag med tv-personlighed Gustav Salinas og Magnus Simonsen

 • Hvor?

  Foredraget skal afholdes på jeres skole

  Telefonnummer

  70275097

  E-mailadresse

  kontakt@strongmind.dk

  Kontaktperson
  Jakob Allentoft.jpg

  Jakob Allentoft
  Kontakt os via kontaktknappen

  Gustav-Magnus.jpg

  Gustav manglede noget. Han følte sig ikke lykkelig, hvilket betød at han tilbage i 2014 tog helt alene til Maldiverne. Gustav blev nødt til at tænke over sit liv: Hvad ville han gerne? Han kom frem til, at han virkelig gerne ville hjælpe, inspirere og motivere andre mennesker.

  I starten af 2016 var Gustav netop blevet uddannet fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder med fokus på vægttab, og der mødte han Magnus. En 26 årig gut på 170 kg, der netop havde gennemlevet sit livs største krise – at blive forladt efter et 8 år langt parforhold, der havde fyldt hele hans voksenliv. Nu stod han for første gang helt alene i voksenlivet – men med en massiv overvægt, der bremsede alle hans drømme og visioner.

  Magnus havde igennem hele livet været overvægtig og altid været påvirket af hans overvægt. Hvad enten det betød, at der i gymnasiet blev kastet mad efter ham, at han ikke ville deltage i fester i folkeskolen og i gymnasiet, eller at han generelt følte sig så ekstremt ensom, fordi vennekredsen var minimal og selvtilliden var under 0 punktet.

  Men hvordan motiverer man en mand, der på ingen måde tror på sig selv, vejer 80 kg for meget og lige er blevet forladt og føler sig ensom? Tag med på rejsen, hvor Gustav og Magnus taler om egen erfaringer fra fortiden og de erfaringer, som de har gjort sig det seneste år, hvor Magnus har tabt sig 80 kg. En rejse der satte både engagement og evner på prøve for både Magnus og Gustav.

  Gustav og Magnus fortæller om den viljestyrke, som Gustav fik oparbejdet i Magnus - og hvordan de på trods af forskellige udgangspunkter er kommet til det samme livssyn på, hvordan man angriber nye (og uoverskuelige) opgaver og bedst motiverer sig selv til at gøre sit bedste - ligesom tilhøreren får konkrete redskaber til at kunne lave en permanent forbedring af både sit arbejds- og personlige liv.

  BETALINGSFORLØB

  7.500 kr. plus transport og moms for skolenivirkeligheden.dk kommuner

  Årstid

  Hele Året

  Målgruppe
  • 7. klasse
  • 8. klasse
  • 9. klasse
  Fag
  • Dansk
  Se mere her
  logo-ny.jpg

  Forløbet hjemmeside