Crossing Borders

• Hvor?

Vi kommer ud på jeres skoler

garba@crossingborders.dk

988d34a4ce-2-about-staff-garba-20billede-kopi-1.290.404.s.jpg

Garba Diallo,
    Leder af CB

Når I kontakter Crossing Borders, vil det være Garba I først kommer i kontakt med. Garba er en rigtig verdensborger, og han har et netværk over hele verden og en viden, han sammen med de unge mennesker i Crossing Borders gerne vil dele med jer.

GLOBALE WORKSHOPS

Få besøg af Crossing Borders inspiratorer/facilitatorer sammen med Crossing Borders studerende og frivillige, som vil dele ud af deres erfaringer og oplevelser fra deres del af verden. I løbet af en 2-3 timers workshop eller en fuld temadag med Crossing Borders teamet fra flere lande vil eleverne i udskolingen gennem mødet med unge fra andre dele af verden få et bredere globalt perspektiv og større forståelse for interkulturelle problemstillinger.

EMNER FOR WORKSHOPS KAN F.EKS. VÆRE:

FN’S 2015 UDVIKLINGSMÅL
    Øvelser og workshops med virkelige historier fra  forskellige lande.

CAN I COME IN?
    Simuleringsrollespil om de forhold flygtninge er udsat for, fra de flygter fra deres hjemlande og skal igennem grænsekontroller og asylmyndigheder, til de får tilladelse/afslag på deres asylansøgning.

GLOBALE HOTSPOTS
    Palæstina/Israel; Syrien, Afghanistan og Afrikas Horn

DE NYE ØKONOMISKE MAGTER (BRICS):
    Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika

DET ARABISKE FORÅR
    Udforsk Det Arabiske Forår, politisk Islam og de unges rolle i revolutionerne i Mellemøsten og Nordafrika

DEBATTER
    Debater globale spørgsmål som fx fordele og ulemper ved globalisering, social mediers indflydelse på demokratiudvikling med mere.

DESIGN JERES EGEN WORKSHOP
    Design en workshop, der er skræddersyet til jeres nuværende fokusområder i undervisningen.

Workshopperne/temadagene foregår på engelsk. Kontakt Crossing Borders for detaljer om de forskellige emner og lær mere om, hvor Crossing Borders inspiratorer/facilitatorer, studerende og frivillige kommer fra.

Crossing Borders er en nonprofit civil samfunds organisation, der arbejder med uddannelse af unge i dialog, konflikthåndtering og interkulturel kommunikation.

BETALINGSFORLØB

Kontakt Garba for priser på de enkelte kurser

Årstid

Hele Året