BØRNS VILKÅR - Børns digitale liv - forældreoplæg

• Hvor?

Tilbuddet foregår hos jer

skole@bornsvilkar.dk

Kontakt vores Booking- og udviklingskoordinator Brian Harlø på nedenstående kontaktmuligheder.

Vi er klar til at besvare spørgsmål omkring vores oplæg og workshops.
    Mail: skole@bornsvilkar.dk

Børns Digitale Liv.jpg

Oplægget er baseret på cases fra BørneTelefonen og den nyeste forskning inden for digitale medier. Gennem inddragelse af forældrenes egne erfaringer og overvejelser, får de mulighed for at reflektere over og udveksle holdninger og konkrete handlemuligheder til at støtte deres børn i at indgå i positive digitale fællesskaber.

Formålet med oplægget er, at forældrene får et fælles udgangspunkt for og vidensgrundlag til at støtte børn og unge i at blive bevidste, ansvarlige og kritiske brugere af digitale medier.

Varighed: 120 min.

Medlemsskab: Læs mere om medlemskab af Børns Vilkår

BETALINGSFORLØB

5000,- (Medlemspris).