SØG BLANDT VORES 117 TILBUD

• EVA.jpg

Åben skole må aldrig blive et mål i sig selv

Artikel fra EVA - som kan bruges til inspiration og dialogmøder på skoler og i dagtilbud.

• Fagpersoner
  • Fil_000 (7).jpeg

FØRSTEJHÆLP

BRAND OG REDNING tilbyder undervisning i førstehjælp for alle aldersgrupper.

• Besøg af Ung til Ung korps - Seksual Undervisning

Ung til ung er et team fra ungdomsuddannelserne, der har haft et uddannelsesforløb med fokus på sex, sexsygdomme og prævention, men også på seksuel mangfoldighed, personlige grænser og handlekompetence. Ung til Ung bliver desuden uddannet til at skabe dialog i et trygt rum og turde snakke om dét, der optager de elever, de kommer ud til.

• Tobaksforebyggelse - 7. klasse

Der sker meget i elevernes hverdag, når de starter i overbygningen. Hvilke valg står de over for? Hvordan siger man nej tak til tobak?, og hvilken kultur er de selv en del af?

• Screenshot 2018-06-19 at 20.21.41.png

Garnache lær at strikke i den understøttende undervisning

Nede i Nørregade ligger den lille hyggelige garnbutik Garnasche, hvor der er masser af hygge og garn. Dette tilbud er primært tiltænkt 7. klasserne i den understøttende undervisning. Her lærer børnene at strikke, og dem der allerede kan strikke, vil selvfølgelig også blive udfordret.

• Sortbælte Graduering.jpeg

Dette tilbud gælder udskolingens ælste klassetrin 8. - 10. klasse.

Haderslev karateklub tilbyder at komme ud på skolen for at undervise eleverne i, hvad karate er og hvordan man bruger sin krop i denne sportsgren.

Tilbuddet foregår på egen skole, og Haderslev karateklub stiller med instruktør(er.)

• fly.png

Få gratis besøg af projektpilot

Vores erfarne projektmager besøger klassen og gennemfører et gratis forløb på to lektioner med enten idéudviklingsøvelser – der får eleverne til at tænke ud af boksen og komme på de helt rigtige ideer – eller teambuildings-øvelser, der ryster eleverne sammen og sætter fokus på elevernes individuelle styrker og kompetencer.

• Screenshot 2018-06-19 at 20.00.20.png

Book en politiker

Kom og besøg Haderslev Rådhus og hør en politiker fortælle om, hvad han/hun laver. Få viden om, hvad en kommune er, hvad en politiker laver, og hvad det vil sige, at man har sin daglige gang på rådhuset. Der bliver også mulighed for at eleverne kan stille politikeren  spørgsmål om hans/hendes arbejde, Haderslev Kommune og og det politiske liv og demokratiet.

Rådhuset er en travl arbejdsplads og der sker mange ting i byrådssalen, så der vil forekomme dage og tidspunkter, hvor der er begrænset adgang, men ring gerne til Tina Kongsted Gregersen for at få en aftale.

Besøget varer en time.

• Skærmbillede 2018-04-30 kl. 12.28.26.png

Skraldiade - en affaldskampagne for 5-8.årige børn.

Skraldiaden er en affaldskampagne for 5-8 årige børn. Kampagnen fortæller dem at affald ikke bare er affald. Affald kan nemlig genbruges til mange ting. I Skraldiaden lærer børn noget om affald gennem leg.

• Plakat-1.png

MADmovers - Gratis undervisningsforløb for 6. klasse

Tilmeld din 6. klasse MADmovers, hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Enestående mulighed for at tilbyde din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 6. klasser i hele Danmark.