SØG BLANDT VORES 97 TILBUD

• 5h.jpg

V.Å. Gram virksomhedsbesøg

Skoleklassebesøg hos V.Å Gram A/S

Kom på et spændende virksomhedsbesøg på V.Å. Gram. Det indledende besøg lægger op til et efterfølgende arbejde hjemme på skolen med forskellige emner. Et forslag til et emne kan være fremstilling af en vare (vareflow). Herefter følger et afsluttende besøg på virksomheden hvor eleverne fremlægger deres hjemmearbejde.

Se mere i vedhæftede beskrivelse.

V.Å.Gram A/S  forventer at både elever og lærere møder engagerede.

• COLOURBOX25950613.jpg

Gokart i Vojens

Kom ud på Vojens Gokart bane og prøv kræfter med gokarts.

Det vil blive en lærerig dag, der vil byde på race, teknik og viden omkring sporten.

Tilbuddet er til 4. og 5. klasserne i Haderslev Kommune.

• COLOURBOX25950613.jpg

Motorsport som E-Sport

Virtuel sport er i kraftig vækst og har stort udviklingspotentiale i de kommende år. Mange børn og unge bruger allerede en del fritid på computerspil, derfor har Vojens Karting Klub skabt et miljø i klubben, hvor virtuelle og rigtige racerkørere mødes.

Tilbuddet om at prøve E-sport i Vojens Karting Klub gives til 8. og 9. klasserne.

• Screenshot 2019-05-06 at 08.30.48.png

Orienteringsløb

Lær at løbe orienteringsløb. Orienteringsløbeklubben OK HTF tilbyder skolerne i Haderslev kommune at komme og lave undervisning og introduktion til sporten orienteringløb. Vi fortæller om kort og kompas, samt hvad orienteringsløb går ud på. Indeholdet i undervisningen er primært for børn mellem 10 og 16 år. Vi kan desuden tilbyde hjælp til at arrangere det første prøve orienteringsløb sammen med x antal lærere fra den enkelte skole, så man selv i fremtiden kan lave det. Orienteringsløb kan i dagens Danmark også foregå på telefonen via en app, som vi kan hjælpe med at installere på lærernes og børnenes telefoner.

Kurset kan foregå med en klasse af gangen, så introduktion ville så god som muligt. Skolerne kan henvende sig til formand@okhtf.dk og på den måde aftale en dato, hvor vi kommer på skole og lave introduktionen.

• IMG_0339.JPG

"Gøjsels hus" En dag ved skov og strand.

Tag med din skoleklasse eller din børnehavegruppe en dag ud i naturskønne omgivelser. Sct. Georgsgilderne i Haderslev Kommune tilbyder en dejlig dag ved Spejdercenter Ørbyhage. Der er adgang til; faste bålsteder, shelters, madpakkehus, nem adgang til strand, store grønne områder, køkken og toiletter. Her er rig mulighed for en dag med undervisning og ophold i ude naturen. Der er mulighed for at købe brænde til bål, bygge med rafter og lign.

Praktiske detaljer omkring besøget aftales med Hytteansvarlig ved booking af besøget.

Stedet skal efterlades i samme stand som det modtages.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • COLOURBOX1240465.jpg

FØRSTEJHÆLP

BRAND OG REDNING tilbyder undervisning i førstehjælp for alle aldersgrupper.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Besøg af Ung til Ung korps - Seksual Undervisning

Ung til ung er et team fra ungdomsuddannelserne, der har haft et uddannelsesforløb med fokus på sex, sexsygdomme og prævention, men også på seksuel mangfoldighed, personlige grænser og handlekompetence. Ung til Ung bliver desuden uddannet til at skabe dialog i et trygt rum og turde snakke om dét, der optager de elever, de kommer ud til.

• COLOURBOX1182934.jpg

Tobaksforebyggelse - 7. klasse

Der sker meget i elevernes hverdag, når de starter i overbygningen. Hvilke valg står de over for? Hvordan siger man nej tak til tobak?, og hvilken kultur er de selv en del af?

• Tobaksforebyggelse - 6. klasse

Jonas er begyndt at ryge med drengene fra 8. klasse. Hvordan forholder hans bedste ven Kasper, de andre klassekammerater og deres klasselærer sig til dette?