Netværk & Inspiration 6 tilbud

• EVA.jpg

Åben skole må aldrig blive et mål i sig selv

Artikel fra EVA - som kan bruges til inspiration og dialogmøder på skoler og i dagtilbud.

• Børnehaver & Dagtilbud
    • Fagpersoner
  • Plakat-1.png

MADmovers - Gratis undervisningsforløb for 6. klasse

Tilmeld din 6. klasse MADmovers, hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Enestående mulighed for at tilbyde din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 6. klasser i hele Danmark.

• Screenshot 2018-01-07 at 12.05.50.png

Det grænseoverskridende samarbejde

Region Sønderjylland Slesvig tilbyder en masse oplevelser i både skole- og børnehaveregi. Her findes masser af muligheder for et grænseoverskridende samarbejde, hvor du kan være med til at skræddersy et læringsforløb, der passer til netop dig og dine børn.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Gruppebillede ind og udskolingselever.jpg

HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN - 3 fagdage vedr. Trivsel, Bevægelse og Foreningsliv

De tre fagdage er både for indskoling - og udskoling. Forløbet indeholder tre dage, hvoraf den ene afholdes fælles for ind - og udskoling i en lokal fodboldklub.

• Fil_000 (3).jpeg

SkoleKirke Samarbejde Haderslev

Haderslev Kirke Skole Samarbejde er et tilbud fra Folkekirken i Haderslev Kommune / Haderslev Domprovsti til skoler i kommunen.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.