Motion & bevægelse 23 tilbud

• COLOURBOX25950613.jpg

Gokart i Vojens

Kom ud på Vojens Gokart bane og prøv kræfter med gokarts.

Det vil blive en lærerig dag, der vil byde på race, teknik og viden omkring sporten.

Tilbuddet er til 4. og 5. klasserne i Haderslev Kommune.

• COLOURBOX25950613.jpg

Motorsport som E-Sport

Virtuel sport er i kraftig vækst og har stort udviklingspotentiale i de kommende år. Mange børn og unge bruger allerede en del fritid på computerspil, derfor har Vojens Karting Klub skabt et miljø i klubben, hvor virtuelle og rigtige racerkørere mødes.

Tilbuddet om at prøve E-sport i Vojens Karting Klub gives til 8. og 9. klasserne.

• Screenshot 2019-05-06 at 08.30.48.png

Orienteringsløb

Lær at løbe orienteringsløb. Orienteringsløbeklubben OK HTF tilbyder skolerne i Haderslev kommune at komme og lave undervisning og introduktion til sporten orienteringløb. Vi fortæller om kort og kompas, samt hvad orienteringsløb går ud på. Indeholdet i undervisningen er primært for børn mellem 10 og 16 år. Vi kan desuden tilbyde hjælp til at arrangere det første prøve orienteringsløb sammen med x antal lærere fra den enkelte skole, så man selv i fremtiden kan lave det. Orienteringsløb kan i dagens Danmark også foregå på telefonen via en app, som vi kan hjælpe med at installere på lærernes og børnenes telefoner.

Kurset kan foregå med en klasse af gangen, så introduktion ville så god som muligt. Skolerne kan henvende sig til formand@okhtf.dk og på den måde aftale en dato, hvor vi kommer på skole og lave introduktionen.

• Dambåden.JPG

Dambåden Dorothea - en sejltur på Haderslev Dam - Børnehave

Tag en tur med dambåden Dorothea på danmarks største dam, for at se på natur- og dyreliv på og omkring dammen. På turen kan man stå af og på 4 forskellige steder  -  så her er rig mulighed for at iagttage livet i naturen og blandt dyrene.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Screenshot 2018-02-26 at 13.37.08.png

Dans for alle

Skal formen pudses af og er du i dansehumør så har du mulighed for at få Rene fra Step by Step ud på skolen - eller I kan komme på besøg i hans dansestrudio.

I samarbejde med Dansk Skoleidræt, Sønderjylland og Step by Step udbydes der danseundervisning. Rene fra Step by Step danser hiphop, jump style, vals, cha cha cha, vals og meget mere.

Tilbuddet aftales med Dansk Skoleidræt, Sønderjylland, der så etablerer kontakten til Rene.

• COLOURBOX10269891.jpg

Kanosejlads på fjord eller dam

Lån kanoerne hos Haderslev Ungdomsskole og tag dine elever med på en tur i vandet i og omkring Haderslev. Lav en dagsudflugt ud af det og tag evt. madpakken med og slå jer ned enten på Starup hede eller ved Bergs plads. Mulighederne er mange.

• COLOURBOX4638884.jpg

Haderslev Gymnastikforening tilbyder yoga for børn og unge

Haderslev Gymnastikforening tilbyder børneyoga for børn i samarbejde med skoler og  daginstitutioner.

Yoga styrker kropsbevidstheden og koncentrationen.

Forløbene er individuelle og aftales med instruktøren (HG),  de har en varighed af 3 -  4 gange. Den enkelte lektion har en længde på 30 - 60 minutter alt efter, hvilken aldersgruppe der er tale om.

Haderslev Gymnastikforening stiller med en uddannet børneyogainstruktør, som vil glæde sig til at komme og arbejde med børnegrupper.

• COLOURBOX33546015.jpg

I svømmehallen

Besøget kan kunne aflægges om fredagen.

I har mulighed for at komme i svømmehallens teknikrum og se og høre, hvorfor klor er en nødvendighed i vandet. Herudover foregår undervisningen ved skolens egne lærer(e).

Før besøget arbejdes der med opgaver, der findes relevante for alderstrinnet og elevernes faglige niveau.

Der vil også være mulighed for at komme i bassinet og lave idrætslige aktiviteteter.

• COLOURBOX617917.jpg

På og omkring isen.

Arrangementet finder sted i og omkring skøjtehallerne i Vojens. I vil komme bl.a. komme på besøg i "Løvernes hule". I vil få at vide , hvordan man laver is til en skøjtebane.

Opgaverne der alle relaterer sig til is forberedes hjemmefra med  evt inspiration i det vedhæftede link.

Når I er i skøjtehallen og er færdig med rundvisningen arbejder I med de valgte aktiviteter og opgaver, der er forberedt på skolen. Herudover vil der være mulighed  for at komme ud at skøjte på isen. Lærer(ne) står selv for undervisningen.

Arrangement er af 2 timers vatighed.

Der kan lejes skøjter for 20 kr. pr par

• IMG_2264.JPG

Haderslev Idrætscenter en dag på stadion

Kom ud af huset - lav en dag på stadion. Haderslev Idrætscenter byder på mange muligheder, i dette tilbud vil I få en rundvisning på på SønderjyskEs hjemmebane, I vil se både loungens og omklædningsrum.

På kunststofbanen kan I lave jeres egen flexfodboldturnering.

Tilbuddet er for indskolingselever 1. - 3. klasse

Inspiration og materiale er hentet fra SEPE