Motion & bevægelse 32 tilbud

• Sortbælte Graduering.jpeg

Dette tilbud gælder udskolingens ælste klassetrin 8. - 10. klasse.

Haderslev karateklub tilbyder at komme ud på skolen for at undervise eleverne i, hvad karate er og hvordan man bruger sin krop i denne sportsgren.

Tilbuddet foregår på egen skole, og Haderslev karateklub stiller med instruktør(er.)

• slider08.jpg

Dambåden Dorothea - en sejltur på Haderslev Dam - Børnehave -

Tag en tur med dambåden Dorothea på danmarks største dam, for at se på natur- og dyreliv på og omkring dammen. På turen kan man stå af og på 4 forskellige steder  -  så her er rig mulighed for at iagttage livet i naturen og blandt dyrene.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Screenshot 2018-02-26 at 13.37.08.png

Dans for alle

Skal formen pudses af og er du i dansehumør så har du mulighed for at få Rene fra Step by Step ud på skolen - eller I kan komme på besøg i hans dansestrudio.

I samarbejde med Dansk Skoleidræt, Sønderjylland og Step by Step udbydes der danseundervisning. Rene fra Step by Step danser hiphop, jump style, vals, cha cha cha, vals og meget mere.

Tilbuddet aftales med Dansk Skoleidræt, Sønderjylland, der så etablerer kontakten til Rene.

• Screenshot 2018-03-05 at 08.50.31.png

Kanosejlads på fjord eller dam

Lån kanoerne hos Haderslev Ungdomsskole og tag dine elever med på en tur i vandet i og omkring Haderslev. Lav en dagsudflugt ud af det og tag evt. madpakken med og slå jer ned enten på Starup hede eller ved Bergs plads. Mulighederne er mange.

• Screenshot 2018-02-05 at 09.14.38.png

Haderslev Gymnastikforening tilbyder yoga for børn og unge

Haderslev Gymnastikforening tilbyder børneyoga for børn i samarbejde med skoler og  daginstitutioner.

Yoga styrker kropsbevidstheden og koncentrationen.

Forløbene er individuelle og aftales med instruktøren (HG),  de har en varighed af 3 -  4 gange. Den enkelte lektion har en længde på 30 - 60 minutter alt efter, hvilken aldersgruppe der er tale om.

Haderslev Gymnastikforening stiller med en uddannet børneyogainstruktør, som vil glæde sig til at komme og arbejde med børnegrupper.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Screenshot 2017-12-12 at 15.56.50.png

Badminton i samarbejde med Haderslev Badminton Klub

Haderslev Badminton Klub, Dansk Skoleidræt og DGI Badminton står bag et initiativ, der skal øge interessen for badminton – både i skolen og fritiden. Det gør vi bl.a. via tre forskellige tilbud, der har til formål at give dig som lærer ny inspiration til idrætstimerne, og eleverne masser af sjov og udfordring.

Selve afviklingen af  arrangementerne er et samarbejde mellem den lokale DGI landsdelsforening og badmintonklub og tilpasses skolens behov og ønsker. Skolen kan vælge et af tilbuddene eller alle som én samlet pakke – alene eller sammen med andre skoler.

Tilbuddet henvender sig primært til mellemtrinnet.

• Screenshot 2017-10-23 at 12.08.13.png

I svømmehallen

Besøget kan kunne aflægges om fredagen.

I har mulighed for at komme i svømmehallens teknikrum og se og høre, hvorfor klor er en nødvendighed i vandet. Herudover foregår undervisningen ved skolens egne lærer(e).

Før besøget arbejdes der med opgaver, der findes relevante for alderstrinnet og elevernes faglige niveau.

Der vil også være mulighed for at komme i bassinet og lave idrætslige aktiviteter.

• Screenshot 2017-10-23 at 12.08.13.png

På og omkring isen.

Arrangementet finder sted i og omkring skøjtehallerne i Vojens. I vil komme bl.a. komme på besøg i "Løvernes hule". I vil få at vide , hvordan man laver is til en skøjtebane.

Opgaverne der alle relaterer sig til is forberedes hjemmefra med  evt inspiration i det vedhæftede link.

Når I er i skøjtehallen og er færdig med rundvisningen arbejder I med de valgte aktiviteter og opgaver, der er forberedt på skolen. Herudover vil der være mulighed  for at komme ud at skøjte på isen. Lærer(ne) står selv for undervisningen.

Arrangement er af 2 timers vatighed.

Der kan lejes skøjter for 20 kr. pr par

• IMG_2264.JPG

Haderslev Idrætscenter en dag på stadion

Kom ud af huset - lav en dag på stadion. Haderslev Idrætscenter byder på mange muligheder, i dette tilbud vil I få en rundvisning på på SønderjyskEs hjemmebane, I vil se både loungens og omklædningsrum.

På kunststofbanen kan I lave jeres egen flexfodboldturnering.

Tilbuddet er for indskolingselever 1. - 3. klasse

Inspiration og materiale er hentet fra SEPE

• Screenshot 2017-09-25 at 10.17.49.png

Grib Pucken

I uge 19 og 20 i 2018 er der VM i ishockey på dansk grund. I den forbindelse er der udarbejdet et værfagligt undervisnigsmateriale til mellemtrinnet.

Der er masser af materiale:

#ishockeymatematik #sportsjournalistik#stjernernes kost#ishockeyens hostorie #træn som en ishockeyspiller# forsøg med is#tøjdesign #landefakta